Home Featured DE GEMEENTE PATTAYA BEGINT NA SUCCES OP DONG TARN BEACH NU MET EEN ANTI-ROOK CAMPAGNE VOOR DE ANDERE STRANDEN

DE GEMEENTE PATTAYA BEGINT NA SUCCES OP DONG TARN BEACH NU MET EEN ANTI-ROOK CAMPAGNE VOOR DE ANDERE STRANDEN

0
DE GEMEENTE PATTAYA BEGINT NA SUCCES OP DONG TARN BEACH NU MET EEN ANTI-ROOK CAMPAGNE VOOR DE ANDERE STRANDEN

~ERGENS GEEN OREN NAAR HEBBEN~

(Ergens geen belangstelling voor hebben)


PATTAYA:- Eerder deze week was er een vergadering op het gemeentehuis van Pattaya belegd, waarin het rookbeleid van onze kustplaats aan de orde kwam. De ambtenaren waren er al snel over eens dat de anti-rook campagne op Dong Tarn Beach een succes bleek te zijn, zodat zij zich er nu op gaan richten om soortgelijke campagnes voor de overige stranden van Pattaya te gaan lanceren.

Tijdens deze vergadering zetten de heren Sretapol Boonsawat (plv stadsbestuurder) en Thanet Manoi ( directeur van het Marine and Coastal Resources Management Office) tegenover volksgezondheidswerkers en vertegenwoordigers van de toeristenpolitie hun plannen uiteen en vertelde dat het uiterst belangrijk is om zowel te toeristen als de lokale bevolking te laten stoppen met roken.

Het huidige verbod in Jomtien is sinds 1 februari van kracht na amnestie van drie maanden sinds het verbod door het Departement Kustbeheer werd ingevoerd, maar zoals geschreven is het tot nu toe enkel verboden om op Dong Tarn Beach een peukie op te steken.

De beleidsambtenaren gaven elkaar tijdens de bijeenkomst een schouderklopje geven voor de uitvoering van het verbod in Jomtien en gaan nu hun aandacht op de stranden van Pattaya en Naklua richten, om zowel de lokale bevolking als toeristen en strandverkopers over het verbod te informeren en wat de gevolgen zijn voor iedereen die wordt betrapt de wet te overtreden.

Inmiddels werd er deze week een anti-rookparade langs de Beach Road van Pattaya gehouden, helaas hadden er maar weinig mensen een oor naar.

Informatie en bron:
Foto’s: PattayaMail
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: PattayaMail