Home Algemeen DE FANS VAN ZONNEBLOEMEN KUNNEN HUN HART OPHALEN IN THAILAND, MILJOENEN ZONNEBLOEMEN LACHEN HEN TEGEMOET

DE FANS VAN ZONNEBLOEMEN KUNNEN HUN HART OPHALEN IN THAILAND, MILJOENEN ZONNEBLOEMEN LACHEN HEN TEGEMOET

0
DE FANS VAN ZONNEBLOEMEN KUNNEN HUN HART OPHALEN IN THAILAND, MILJOENEN ZONNEBLOEMEN LACHEN HEN TEGEMOET

DE FANS VAN ZONNEBLOEMEN KUNNEN HUN HART OPHALEN IN LOPBURI, MILJOENEN ZONNEBLOEMEN LACHEN HEN TEGEMOET

~BEKIJK HET VAN DE ZONNIGE KANT~

(Stop eens met mekkeren, er is meer te beleven)


LOPBURI:- Op dit moment worden er duizenden Thaise toeristen naar het district Chong Sarika van Lopburi getrokken waar natuurlijk ook plaats is voor de lezers van Olleke Bolleke in Thailand.

Misschien dat u zich nu nog in het koude Nederland of België bevindt, in Thailand bloeien de zonnebloemen alsof het een lieve lust is. Maar troost u …de bloemen staan tot begin volgend jaar in volle bloei.

De meeste zonnebloemvelden liggen naast de hoofdwegen, waardoor het handig is voor mensen die met hun eigen auto deze pracht komen bekijken.

Ondertussen is in de meest noordelijke provincie Mae Hong Son het jaarlijkse Bua Tong Blossom-festival begonnen bovenop Doi Mae U-Kor in het district Khun Yuam, waar 60 procent van de zonnebloemen van dit seizoen van oor tot oor naar u glimlachen.

De berg wordt beschouwd als de mooiste plek in Thailand om te genieten van de spectaculaire Bua Tong-heuvels waarbij de valleien gedrapeerd zijn met een okergele deken.

De gouverneur van Mae Hong Son, khun Suwapong Kittipatpiboon vertelde tegen onze correspondent dat de temperatuur daar ‘s nachts daalt tot 12-14° Celsius, maar de zonnestralen op de dag brengen iedere dag meer zonnebloemen in bloei.

Hij zei dat ongeveer 30.000 toeristen dagelijks Doi Mae U-Kor bezoeken om het landschap te bekijken, maar dat aantal zou moeten oplopen tot minstens 100.000 naarmate de winter vordert.

Dus boek een reis naar het heerlijke Thailand en geniet van de zon, het eten, de mensen, de atmosfeer, de cultuur, en nóg véél meer.

Olleke Bolleke staat in Pattaya klaar om u te verwelkomen en is middels zijn eigen radiostation in de hele wereld te horen.

Olleke Bolleke in Thailand