DE EERSTE ‘SAESTEAD’ IS VOOR DE KUST VAN PHUKET MET SUCCES OPGEZET!!

0
205

~DE WONDEREN ZIJN DE WERELD NOG NIET UIT~

(Je weet nooit wat er nog allemaal kan gebeuren)


PHUKET:- Er is waarschijnlijk een nieuw trend op komst, maakte wij vorig jaar kennis met ‘Tinny Houses’ dit jaar zullen wij meer gaan lezen over ‘Seasteading”.

Seasteading streeft naar het opbouwen van drijvende samenlevingen met “aanzienlijke politieke autonomie”. Bijna de helft van de wereldoppervlakte is niet opgeëist door nationale staten of landen en veel kuststaten zouden “seasteads” in hun territoriale wateren kunnen toestaan.

Deze week heeft een Thais stel heeft met succes een ‘Seastead’ bij Phuket opgezet.

De nationale tv meldt dat de website ‘Bitcoin.com’ en ‘Ocean.builders’ melden dat het Thaise echtpaar Chad Elwartowski en Nadia Summergirl de eerste seasteaders zijn die een klein zeegebied van 12 nautische mijlen van Phuket hebben opgericht.

Het grootste deel van de bouw van de Seasteading is gebouwd op het eiland Phuket. De installatie in de zee begon op 9 januari.

De heer Elwartowski onthult dat de reden dat zij ervoor hebben gekozen om zich bij Phuket te vestigen omdat het bouwen van de seastead daar het goedkoopste was.

De zee nabij is geschikt voor het plaatsen van een dergelijke accomodatie omdat de golven niet te hoog zijn en veel toeristen kunnen aantrekken.

Olleke Bolleke houdt zijn hart vast!!

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Nation TV
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Nation TV