DE DUITSE MAN MET DE OLIFANTENBENEN NA VERBANNEN UIT AZIË TE ZIJN NEERGESTREKEN IN AMSTERDAM

3
1765

~LIEVER KWIJT ALS RIJK~

(Van sommige mensen kun je beter afscheid nemen)


AMSTERDAM:- Gisteren meldde Coconuts BKK dat de bekende notoire bedelaar met de olifantenbenen, Herr Benjamin Holst in Amsterdam was neergestreken.

De man wordt als een lepra patiënt aangekeken en verschillende landen in Azië als Zuid-Korea, Taiwan en Thailand zijn de man dan ook liever kwijt als rijk. De man komt zelfs Thailand niet meer in nadat hij tot “personna non gratta” verklaard. Hij heeft zijn bedelpraktijken in verschillende steden van Thailand gepresenteerd, w.o. Bangkok en Pattaya.

Dit keer had hij zijn plan om naar Amsterdam te gaan aangekondigd en vertelde nooit meer terug te keren naar Azië, nadat zijn vlucht naar Beijing door de autoriteiten gecanceld werd.

Nu blijkt dat zijn aankondiging serieus was en had hij onmiddellijk een vlucht naar Schiphol geboekt, maar natuurlijk was er een scherp oplettende lezer, die Benjamin Holst over het Damrak had zien schuiven, dat zou gistermorgen rond de klok van 10:30 uur Nederlandse tijd geweest moeten zijn.

Zijn been ziet er erg opgeblazen uit in deze exclusieve foto’s, die ons door de Nederlandse vriend en lezer Ben Bogaerts heeft gestuurd.

Informatie en bron:
Foto’s: Ben Bogaerts
Content: Olleke Bolleke
Bron: Coconuts BKK

3 REACTIES

  1. Volgens mij is het een andere denkwijze.
    Deze man draagt niks bij aan de Thaise maatschappij.
    Dus mag hij weg.
    Vind het erg vervelend voor hem, maar geen vreemde denkwijze.
    Als ik hier niks doe en probeer te profiteren lig ik er ook uit

Comments are closed.