DE DOOR MILITAIREN IN ELKAAR GESLAGEN 22-JARIGE CADET IS DEZE MORGEN IN LOPBURI GESTORVEN

0
403

~WIE NIET NAAR ZIJN OUDERS LUISTERT MOET HET KALFSVEL VOLGEN~

(Wie niet naar zijn ouders luistert, moet soldaat worden)


BURIRAM:- Vanmorgen is in Lopburi een jonge soldaat gestorven nadat hij wekenlang in coma gelegen had nadat hij zinloos door ouderen militairen in elkaar geslagen werd. De politie zei dat de moordenaars zullen worden beschuldigd van moord

De 22-jarige dienstplichtige soldaat Kacha Pacha, stierf deze morgen in het bijzijn van zijn rouwende familieleden, nadat hij vorige maand werd door drie oudere militairen, waaronder luitenant-kolonel Monchai Yimyoo op 21 augustus in elkaar getimmerd werd.

“OP 24 AUGUSTS WERD HIJ HERSENDOOD VERKLAARD”

Luitenant-kolonel Yuttaslip Kattapan, van de politie van Lopburi verklaarde dat alle drie de oudere soldaten in hechtenis genomen waren nadat ze eerder waren beschuldigd van poging tot moord en dat de politie de zaak zou onderzoeken om verdere aanklachten in te dienen.

“Nu dat hij is gestorven, zullen we moord daaraan toevoegen,” aldus kolonel Yuttasilp. “De hoogste straf zal daarvoor ten uitvoer worden geeist.

Kacha’s familie kondigde deze morgen op Facebook aan dat Kacha, of Khem, om 5.45 uur was overleden.

“Ik weet dat dat je het vechten moe was, maar je vocht hard, slaap zacht, mijn liefste “, schreef Wannisa Boonta, de 24-jarige vrouw van Kacha. Ze is zwanger van hun tweede kind.

Kacha’s lichaam zal een sectie ondergaan bij het forensisch medisch instituut van het hoofdziekenhuis van de politie, waarna het lichaam overgedragen zal worden aan zijn familieleden om begrafenisrituelen te organiseren in zijn geboorteplaats Buriram.

Het ombrengen van lager geplaatste soldaten in het leger als gevolg van misbruik komen vaker voor dan gedacht, vorig jaar nog stierf de 19-jarige cadet Pakapong Tanyakan onder soortgelijke omstandigheden.

Informatie en bron:
Illustraties: Jongen Krungkao / Facebook
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Khaosod