DE CHEF VAN DEPARTEMENT VERVOER OVER LAND GELAST STRIKTE CONTROLES IN PATTAYA TIJDENS CHINEES NIEUWJAAR

2
691

~DE VINGER AAN DE POLS HOUDEN~

(In de gaten houden of alles goed gaat)


PATTAYA:- Mr. Chatchai Thongmee begon bij het busstation waar banden en andere indicatoren grondig werden onderzocht. Zijn team focuste zich ook op de bereidwilligheid van de betrokken chauffeurs, dat was deze keer een nieuwe graadmeter om een voertuig binnenste buiten te keren.

Als er iets niet aan de voertuigen bleek te kloppen, dan mochten ze niet eerder vertrekken dan dat het euvel was verholpen. Met als resultaat dat de rij groeide en groeide en de wachtrij aanzienlijk langer werd, doch Chatchai verblikte en verbloosde niet en bleef zijn ingeslagen weg volgen, zo schreef de verslaggever in Thairath.

Later die middag werden er bij Robinsons in Sri Racha nog veel meer bestelwagens gecontroleerd, daarvoor had hij de hulp ingeroepen van studenten van de Saraphat technische school om de nodige werkervaring voor later in het bedrijfsleven op te doen.

Chatchai zei later dat : “We zullen tijdens de drukke Chinese Nieuwjaar periode in de provincie Chonburi intensive controles gaan uitvoeren, dit naar aanleiding van een aantal ernstige ongevallen met de dood.

“Het spijt ons voor ongemak van de controles voor het reizend publiek maar het is voor hun eigen bestwil”.

Ondertussen meldt Olleke Bolleke ook dat er veel snelheidscontrole’s tussen Bangkok en Pattaya worden uitgevoerd, rij dus niet te snel!

Informatie en bron:
Foto: Thairath
Rewriter: Olleke Bolleke
Bron: Thairath

2 REACTIES

Comments are closed.