DE BEZOEKERS VAN HET PATTAYA PARK ZIJN “ALS DE DOOD” VOOR DE ZWERFHONDEN EN APEN

0
555

~DE SPITS AFBIJTEN~

(De eerste zijn die iets doet waarbij actie voor nodig is)


PATTAYA: – De inwoners en expats hebben de gemeente Pattaya gevraagd om iets te doen aan de immense zwerfhonden- en apenpopulatie in park van Pattaya, de bezoekets vrezen voor alle narigheid zoals rabiës.

Zowel de Big Buddha Berg als Pratamnak Hill zijn omgeven door prachtige parken met weelderige bossages, atletiekbanen en gymfaciliteiten.

Echter de sportieve gebruikers en recreanten lieten weten dat ze in toenemende mate bang zijn voor de zwerfhonden en wilde apen in het gebied, zeker nadat de provincie Chonburi werd uitgeroepen tot een “rode zone” voor uitbraak van hondsdolheid.

Bij een rondje door het Khao Phra Yai Park werden er inderdaad veel honden aangetroffen die daar smeekten om eten. Het park heeft al problemen genoeg met zwervers, kleine criminaliteit en tieners die drugs gebruiken.

De bezoekers vrezen dat ze worden gebeten door een met hondsdolheid besmet dier. Ook de recreanten op en rond het uitkijkpunt in Pattaya op Pratamnak Hill willen dat de dierenbescherming de honden en apen vangen en ze te vaccineren.

Informatie en bron:
Foto’s: PhotoStock
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: ThaiVisa