Home Algemeen DE BEKENDE BRAZILIAANSE DJ RICARDO VILELA VECHT VOOR ZIJN LEVEN NA VAN DE DERDE VERDIEPING OP SUVARNABHUMI GEVALLEN TE ZIJN

DE BEKENDE BRAZILIAANSE DJ RICARDO VILELA VECHT VOOR ZIJN LEVEN NA VAN DE DERDE VERDIEPING OP SUVARNABHUMI GEVALLEN TE ZIJN

0
DE BEKENDE BRAZILIAANSE DJ RICARDO VILELA VECHT VOOR ZIJN LEVEN NA VAN DE DERDE VERDIEPING OP SUVARNABHUMI GEVALLEN TE ZIJN

~DAT LAG VOOR HEM ALS EEN STEEN OP DE MAAG~

(Dat was voor hem een groot probleem waarvoor hij geen oplossing wist)


SAMUT PRAKAN:- Gisternacht omstreeks de klok van drie uur in de middag “viel” de in Brazilië bekende DJ Ricardo Vilela E Silva vanaf de derde verdieping van Suvarnabhumi International Airport naar beneden.

Het gebeurde incident roept vele vraagtekens op, omdat de DJ slechts gekleed was in een zwembroek, wel staat vast dat hij grote haast had om zijn vlucht te halen.

Het personeel van de luchthaven Suvarnabhumi haastte zich naar het 31-jarige jarige slachtoffer, die ter plaatse de eerste hulp kreeg.

Vervolgens brachten de ambulance broeders brachten Mr, Vilela, oorspronkelijk afkomstig uit Sao Jose, naar het nabijgelegen Samitivej Hospital waar hij nu in een kritieke toestand verkeert.

Ambtenaren onderzoeken nu wat de oorzaak was voor de val van succesvolle DJ, die was geboekt om in de komende maanden op een aantal locaties in Thailand te spelen.

Het hoofd van de beveiliging van het vliegveld, Kittipong Kittikachornm vertelde nog niet te weten wat het motief van de val cq sprong was. Het luchthaven personeel zou de CCTV beelden gaan bekijken om te onderzoeken wat er exact is gebeurd.

Ambtenaren maakte bekend dat Ricardo op 13 september in Thailand was aangekomen met een vlucht vanuit Jakarta, Indonesië, waar hij ook als DJ had gewerkt. Hij zou het land op 7 december verlaten op dezelfde retourvlucht met Ethiopian Airlines voor Jakarta, Indonesië.

Het is niet de eerste keer dat iemand vanaf een balkon op de luchthaven naar beneden is gesprongen.

Op 10 oktober viel de 51 jaar oude Maik Schwagerus, 51, van de vierde verdieping naar een boarding gate eronder, nadat hij vier nachten op het vliegveld had geslapen nadat zijn vliegmaatschappij hem weigerde naar zijn vaderland te nemen. Hij werd ook met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later stierf.

De luchthaven besteedde in 2013 33 miljoen Thaise baht aan het installeren van 2,5 meter hoge glazen barrières om dergelijke ongevallen te voorkomen.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: The Sun
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: thesun.co.uk
https://www.thesun.co.uk/news/7527338/brazil-dj-ricardo-vilela-injured-fall-bangkok-airport/