DE AUTORITEITEN PLANNEN EEN POLITIE-INVAL EEN BEETJE TE VROEG IN EN DRUIPEN MET LEGE HANDEN AF

0
242

~DE HANDDOEK IN DE RING GOOIEN~

(Opgeven, stoppen)


PHUKET:- Nadat de manager van nachtclub “Raan Kha Nom” op Facebook een berichtje had geplaatst dat de nachtclub een “handdoek feestje” het afgelopen weekend zou organiseren, stuurde de gouverneur van de provincie zijn manschappen er op af om een inval op touw te zetten.

Maar de manager verklaarde met een lichte vrolijkheid in zijn stem, dat toen de lokale ambtenaren de nachtclub op de Pangnga Road veel te vroeg binnenvielen, alle dames van plezier waren nog geeneens allemaal aanwezig.

De club had op Facebook geadverteerd met “gratis drank, gratis eten en dat tientallen naakte dames rond zouden huppelen met alleen een handdoekje om hun middel, het feest zou de hele nacht doorgaan, dit tot grote ergernis van de gouverneur die dacht dat er onheil op voet was.

Maar toen de autoriteiten afgelopen zaterdag om 21.30 uur binnenkwamen, waren er maar een paar Thaise dames met een handdoek om, die braaf op de sofa aan het wachten waren op wat komen zou.

De leidinggevende commandant was zichtbaar teleurgesteld en had niets anders te doen dan de club te waarschuwen dat ze volgens de vergunning om middernacht moesten sluiten.
Verder was alles in orde en geen ene wet werd overtreden zodat ze met lege handen vertrokken.

De reportage van de verslaggever van ManagerOnline suggereerde dat de autoriteiten opzettelijk te vroeg waren gekomen om er een grote show van te maken, zodat ze later een rustig avondje zouden hebben.

Informatie en bron:
Foto’s: ManagerOnline
Content: Olleke Bolleke in Phuket
Bron: ManagerOnline