DE AUTISTISCHE JONGEN “MARTIJN UIT UDEN” GEVONDEN DOOR LID VAN OLLEKE BOLLEKE IN THAILAND

14
2992

~EIND GOED, AL GOED~

(De tegenslagen zijn gauw vergeten als het goed afloopt)


PATTAYA:- De autistische jongen Martijn, die sinds vorige week vermist werd in Nederland en via Rusland naar THAILAND was gevlogen is terecht.

Een lezer van Olleke Bolleke in Thailand, Arjen Schroevers is bevriend met de moeder van Martijn, zij hielden dagelijks contact over de vermiste jongen. Hij had aan de moeder Angelien ten Have beloofd om zich in te zetten en er alles aan te doen om Martijn Goorts terug te vinden.

Gisteravond kreeg Arjen de tip dat Martijn zich bij de grootste busterminal van Bangkok, het Mo Chit busstation zou bevinden, waarna hij in de auto stapte om de jongen te zoeken, helaas was deze “Hollandse vogel” al gevlogen.

In de tussentijd was de Thaise Hermandad ook bij deze ontmoeting betrokken, toen Arjen enigszins teleurgesteld naar huis wilde rijden ontving hij een tweede telefoontje, inmiddels zou Martijn zich bij het drukke Victoria monument in hartje Bangkok bevinden. Zodat Arjen als de wiedeweerga in de richting van dit alom bekende monument reed.

Na enige tijd daar te te hebben rond gelopen, trof hij een verbouwereerde Martijn aan, die alles behalve blij was, o.a. over het feit veel medelanders over zijn persoontje uiterst bezorgd waren.

Sterker nog, Arjen, kreeg van de autistische jongen een puist op zijn neus. Martijn werd ontzettend boos en opstandig tegen Arjen en liet duidelijk blijken niet in zijn sas te zijn omtrent alle commotie.

Gelukkig bleef Arjen de rust zelve, zo vertelde hij in het telefoongesprek tegen Olleke Bolleke. Hij zei: weetje, normaal ben ik er als de kippen bij om zelf terug te slaan.
Maar deze situatie is zo anders, ik kan mij er alles bij voorstellen dat Martijn uit zijn doen is en op deze manier reageert. Ik neem hem dus ook niets kwalijk.

Met dank aan Olleke Bolleke

14 REACTIES

  1. Ziet er normaal en gelukkig uit en probeert zijn eigen weg te vinden. Zie wel meer farang die wel de weg kwijt zijn en waar niemand zich zorgen over maakt.

Comments are closed.