DE “13E PATTAYA BEACH FOOTBALL CUP 2018” ZAL DIT JAAR VAN 9 TOT 18 FEBRUARI OP HET STRAND VAN JOMTIEN WORDEN GEHOUDEN

0
690

~VOETBAL IS OORLOG~

(Voetbal is wel een spel maar het wordt heel serieus genomen en gaat met veel opwinding)-


PATTAYA-JOMTIEN:- De gemeente Pattaya heeft laten weten dat de “13e Pattaya Beach Football Cup 2018” dit jaar weer zal plaatsvinden en wel in de periode van 9 tot 18 februari 2018, dit toernooi zal plaatsvinden op op het speciaal geconstrueerde strandvoetbalstadion gelegen halverwege Jomtien Beach Road aan de strandzijde tegenover de nachtmarkt.

Dit jaar zullen er twaalf teams tegen elkaar gaan strijden, dat zijn: Nederland, Noorwegen, Thailand, Engeland, Ierland, Frankrijk, Finland, Duitsland, Rusland, Letland, Luxemburg en Kameroen.

Er zullen ook vier damesteams meedoen, met het plan om het damesstrandvoetbaltoernooi in de komende jaren verder uit te breiden.

Voor deze competitie zijn een aantal speciale trofeeën in het leven geroepen, dat zijn:

“Fair Play-team van het toernooi”
“De Pisai Panumwan Na Ayuthaya-trofee”
“Fair Play-speler van het toernooi”
“De John Haerum-trofee”
“Top scorende speler van het toernooi”
en “Keeper van het doel van het toernooi”.

Op maandag 5 februari zal om 18.00 uur op de begane grond van het Royal Garden Shopping Plaza aan de Second Road zijde een persconferentie worden gehouden de de loting van de clubs, wie tegen wie zal spelen.

Het grote publiek is van harte welkom om de persconferentie en groepsselectie bij te wonen.

Vorig jaar was Nederland de winnaar van dit toernooi gevolgd door Noorwegen, Kameroen, Thailand, Rusland, Engeland, Finland, Schotland, Ierland, Frankrijk, Italië en Duitsland.

De organisatie, de gemeente Pattaya, ondersteund door de Pattaya People Media Group, heeft dit jaar beloofd het strandvoetbalstadion groter te maken, omdat de vele toeschouwers vorig jaar niet konden worden ondergebracht op de tribunes.

De strijd om de Beach Football Beker is de laatste jaren enorm in populariteit gegroeid en is inmiddels het grootste internationale sportevenement op de jaarkalender in Pattaya.
Een niet onbelangrijk detail is, dat de entree tot dit toernooi gedurende alle 10 dagen gratis is.

Met dank aan Olleke Bolleke

g