DAME OVERLIJDT IN VIJVER THAISE TEMPEL

0
918

~ER VERDRINKEN ER MEER IN EEN GLAS DAN IN DE ZEE~

(Er gaan veel mensen dood door het drinken van alcohol)


PRACHIN BURI:-  Een 65 jarige gepensioneerde lerares werd door haar familie vermist sinds donderdagavond (17 augustus), nadat ze een crematie ceremonie bijwoonde in een tempel in Prachin Buri. Ze is in haar auto dood aangetroffen, in een vijver van de tempel.Familieleden van Wasana Chankayan hadden een oproep op Facebook geplaatst waarin ze vroegen om te zoeken naar de gepensioneerde lerares. Ze was niet meer thuis gekomen, nadat ze was vertrokken naar Wat Chaeng was vertrokken. Ze kon ook telefonisch niet bereikt worden.

Medewerkers van de tempel vonden wielsporen bij een vijver. Ze belden direct de politie en de reddingsdienst. De reddingsdienst stuurde duikers die de vijver inspecteerden, en vonden een gezonken Toyota Altis, met de vrouw nog achter het stuur.

De politie weet van de familie dat de vrouw net aan haar ogen was geopereerd. Het is mogelijk dat ze de vijver niet heeft gezien, en er in is gereden. Of ze kan per ongeluk het gas in plaats van de rem ingetrapt hebben, en daardoor in de vijver terecht is gekomen. De politie gaat niet uit van een misdaad, maar van een ongeluk.

Bron: Thai PBS