COPRO COPS VEROVEREN DE PROVINCIE CHONBURI

0
799

~DAT IS KIPPETJES PRAAT, DE HANEN LACHEN EROM~
(Dat is lariekoek)


CHONBURI: – Vergeet het “Robocop tijdperk” want binnenkort rijden er door heel Chonburi GoPro cops!
“Er worden om te beginnen een dertigtal patrouille en verkeersagenten in Sattahip uitgerust met helmcamera’s.

Het project “Cops met Cam’s” werd gisteren op het parkeerterrein van het politiebureau van Sattahip gepresenteerd. De korpsleiding, welke vol in euforie waren melden dat dit erg belangrijk was voor het verzamelen van bewijsmateriaal en het zou ook de relatie tussen de politie en het publiek verbeteren.imageHet was zelfs zo, dat sommige agenten er een beetje meer zelfbewust waren om nu een keer graag op de promotiefoto’s te willen staan. En de commissaris van Sattahip verklaarde erg positief te zijn over dit project. De chef Mr. Methawit Praditpol zei dat de camera zal helpen de politie beter hun werk te laten doen en vertrouwen in de kracht van politie bij het publiek verbeteren.

De camera’s kunnen worden gekoppeld aan mobiele telefoons en computers, waarbij de op het politiebureau geïnstalleerde computers het bewijsmateriaal verzamelen.
Zo zal de politie efficiëntie verbeterd worden om zowel de publieke als de politie te beschermen tegen valse beschuldigingen en ongegronde klachten.

Methawit zei: “Dit project zal een goede agenten aanmoedigen helpen om een ​​goed beeld van de lachende politieman met het grote publiek te bewerkstelligen.
Het zal ons helpen bij vele aspecten van ons werk”.

Met dank aan Olleke Bolleke