COP FLOPS IN BANGKOK | BIJ DE TEST VAN DE VERKEERSPOLITIE ZAKTE 370 VERKEERSAGENTEN VOOR HUN EXAMEN

2
344

~HET OOG VAN DE MEESTER MAAKT DE PAARDEN VET~

(Je moet als baas zelf toezicht houden want anders wordt je bedrijf verwaarloosd)


BANGKOK:- Bij een onlangs gehouden examen waren alle ambtenaren van de verkeerspolitie Bangkok verplicht om aan dit examen deel te nemen, tot grote ontsteltenis zakte tien procent van deze mannen, de mannen bleken geen bal van het verkeer te snappen zodat hen tot nader order verboden is om bekeuringen uit te schrijven.

Van de 3,719 verkeersagenten bleken er 370 agenten gezakt te zijn voor de test bestaande uit 50 multipecoise vragen, de adjunct-directeur Jirapat Phumjit van het Metropolitan Police Bureau (MPB), vertelde geschokt te zijn van de resultaten van het op 27 augustus gehouden examen.

Het examen bestond uit vragen over de algemene Thaise verkeerswet en specifieke kennis over landvervoer en algemene kennis van voertuigen.

Degene voor dit examen die gezakt zijn moeten opnieuw een examen doen volgens de nieuwere verkeerswetgeving, zo schreef de Bangkok Post.

Generaal Jirapat, het hoofd van de verkeerszaken, zei dat de test, die ruim van tevoren werd aangekondigd, ontworpen was om ervoor te zorgen dat officieren standaardwerkprocedures kunnen handhaven.

De generaal vertelde zich te generen voor het feit dat zoveel officieren gezakt waren voor dit relatief makkelijke examen, de officieren die 100 procent scoorde waren op twee handen te tellen.

Deze verkeersagenten zullen de test nogmaals moeten doen eer ze de mogelijkheid krijgen om weer bekeuringen uit te schrijven.

Informatie en bron:
Foto’s: Bangkok Post
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Bangkok Post

2 REACTIES

Comments are closed.