CONDOMINIUM VETE IN PATTAYA | NOORSE MAN EN ZIJN LAOTIAANSE VROUW BEWEREN DOOR DE EIGENAAR AANGEVALLEN TE ZIJN

0
821

~ZIJN STOPPEN SLOEGEN DOOR~

(Hij werd helemaal gek)


PATTAYA:- Een echtpaar dat naar Thailand gekomen was om voor de lange termijn een appartement in Pattaya Zuid te huren, is naar de politie gegaan om gerechtigheid te zoeken in een langlopende zaak van geweld en misleiding.

De 72-jarige Clobjorn, een gepensioneerde soldaat bij de Noorse marine en zijn zakenvrouw, Laotiaanse vrouw khu. Anusorn, die goed Thais spreekt, huurde in september vorig jaar een appartement voor 8 maanden durende sabbatical periode in onze kustplaats.

In oktober merkte de Noorse man dat het internet niet werkte en ging naar het kantoor om te reclameren maar werd afgescheept.

Later op de dag barstte de eigenaar van het flatgebouw genaamd Chanidapha naar verluidt met een huishoudvrouw en een receptiemedewerkster hun appartement binnen en schreeuwde tegen de vrouw: “Waarom kun je je man niet onder controle houden?”

De Noorse man lag te rusten op de in de kamer. Hij werd naar verluidt door de eigenaar aangevallen en kreeg verschillende puisten van deze withoofd, de bejaarde man hield aan deze knokpartij gekneusde ribben op en moest zich onder behandeling stellen van het ziekenhuis.

Het echtpaar besloot om uit het condominium te trekken en wilde hun borg terug. Nadat de Noor naar een kantoor was gegaan was hij voorbij in het Thais opgestelde een bordje gegaan met de tekst “Staff Only” zodat hij later geteld voor overtreding werd aangeklaagd

Het conflict is onopgelost en gisteren zijn de Noor en zijn vrouw en advocaat en twee vroegere dienstmaten naar de politie van Pattaya gegaan om te proberen gerechtigheid in deze zaak te krijgen.

Informatie en bron:
Foto’s: SanookNews
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: SanookNews