CHINEZEN SOCIAL-MEDIA WERELD ONDER DE INDRUK VAN DE EERLIJKHEID VAN DE THAISE MENSEN IN PATTAYA

0
288

~EERLIJK ZIJN BENEDEN DE 1000 BAHT~

(Eerlijk zijn zolang het om kleine bedragen of dingen gaat, maar bij grotere niet te vertrouwen zijn)


PATTAYA:- Deze morgen werd er een stukje over de eerlijkheid van de Thaise mensen in Pattaya op de kabelkrant van Pattaya geplaatst, deze beer moest wel eerst even de slaap uit zijn ogen wrijven, maar het stond er ECHT!

De Chinese gemeenschap is onder de indruk van een Thaise vrouw die een gevonden portemonnee bij gedupeerde toeristen heeft afgeleverd.

Het eerlijkheid’s voorval kreeg zoveel media-aandacht dat ook de Chinese sociale media lovend was over Thaise vrouw die een handtas gevonden en alles in het werk had gesteld om het verlorene aan rechtmatige eigenaar terug te geven.

De heldin van gisteren was dus met STIP nog wel, de 46-jarige khun Arun Matayarit die op de NPE-speedbootdienst tussen Pattaya en Koh Larn werkzaam is.

Zij was namelijk degene die op het stand van Koh Larn een tasje gevonden had met daarin het paspoort van de 21 jaar oude Miss Zhang Xue. Zij slaagde erin om het tasje met een inhoud van 5000 baht en 3500 yuan aan de Chinese toerist terug te geven.

De verslaggever van Sophon Cable vertelde dat hij gelezen had dat het verhaal de ronde deed op de Chinese sociale media die Khun Arun prezen.

Informatie en bron:
Foto’s: Sophon Cable
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: Sophon Cable