Home Algemeen CHINESE TOERIST BETRAPT BIJ HET STELEN VAN EEN FOTOCAMERA VAN EEN SPAANS ECHTPAAR IN CHIANG MAI

CHINESE TOERIST BETRAPT BIJ HET STELEN VAN EEN FOTOCAMERA VAN EEN SPAANS ECHTPAAR IN CHIANG MAI

0
CHINESE TOERIST BETRAPT BIJ HET STELEN VAN EEN FOTOCAMERA VAN EEN SPAANS ECHTPAAR IN CHIANG MAI

~WILLENS EN WETENS~

(Met opzet en in volle bewustzijn, met de bedoeling)


CHIANG MAI:- Een CCTV systeem legt het moment vast wanneer een Chinese man een camera van een Spaans echtpaar in Chiang Mai wegneemt, het incident deed zich afgelopen dinsdag voor.

De Spaanse toeristen waren op bezoek bij Wat Phra That Doi Suthep toen ze een GoPro-camera op de bank achterlieten waarop ze hadden gezeten. Na het realiseren van hun vergeetachtigheid gingen ze terug maar de camera was inmiddels foetsie

Het Spaanse echtpaar meldde zich bij de politie, die vervolgens het CCTV-beeldmateriaal controleerde waarop te zien was, dat een man met een onmiskenbaar grote hoed zich de camera ‘eigen’ had gemaakt.

De beelden van de CCTV toonden dat de man ging zitten waar de camera was achtergebleven voordat hij zijn grote hoed en hemd gebruikte om te verbergen dat hij de camera had genomen. De man werd later getraceerd als reislid van een groep Chinese toeristen die later naar het oude culturele centrum van Chiang Mai waren gegaan.

Toen de Chinese man door de politie werd benaderd, overhandigde hij de camera aan de agenten en vertelde dat hij van plan was deze in te leveren, maar wist niet zeker hoe en waar hij de zaak moest melden.

Chanel 7 meldde dat het incident op een misverstand leek te zijn gebaseerd, waarbij de camera uiteindelijk werd teruggebracht naar het Spaanse stel. Volgens de berichten in Thaise media lijkt het erop dat de Chinese man niet is beschuldigd van diefstal.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Chiang Mai News
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: Chiang Mai News