CHINESE MAN VERMOORDDE IN ZUID THAILAND ZIJN ECHTGENOOT VOOR UITKERING VAN 4 LEVENSVERZEKERINGEN

0
399

~AL KRIJG IK GELD MEE~

(Dat doe ik beslist niet)


PHUKET:- De Chinese ouders van hun getrouwde dochter hebben vier levensverzekeringen laten zien aan de politie met een waarde van bijna 100 miljoen baht, nadat hun dochter vermoord werd in oktober. 

Een Chinese man wordt er van beschuldigd zijn echtgenote vermoord te hebben. Hij zit in voorarrest. De politie zegt dat hij wegens moord vervolgd gaat worden, als er bewijs gevonden wordt dat hij zijn vrouw vermoordde om de polissen te incasseren.

De man, Zhang Weifan, komt uit Tianjin in China, en heeft mogelijk zijn vrouw vermoord tijdens een vakantie in Phuket, nadat hij de verzekeringen op haar afsloot. Op de derde dag van hun vakantie kregen de ouders van de echtgenote bericht van Zhang’s ouders dat hij ze had verteld dat zijn vrouw verdronken was in het zwembad van het hotel waar ze logeerden.

De ouders toonde de vier polissen aan de politie, ze hebben een waarde van 96 miljoen. Ze denken dat de polissen afgesloten zijn vlak voor hun vertrek naar Phuket. De advocaat van de ouders zei tegen de politie dat de handtekening vervalst is.

De ouders van de echtgenote zeiden tegen de politie dat ze Zhang en hun dochter geld gegeven hadden om een huis te kopen, maar Zhang deed dat niet. Ze geloven dat Zhang zelf geen geld heeft en hun dochter vermoord heeft.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: The Thaiger
Content: B. Botje in Zuid Thailand
Bron: Thaiger