Home Thailand Bangkok CHINEES DIE EEN RESTAURANT IN BANGKOK WILDE KOPEN IS VERMOORD

CHINEES DIE EEN RESTAURANT IN BANGKOK WILDE KOPEN IS VERMOORD

0
CHINEES DIE EEN RESTAURANT IN BANGKOK WILDE KOPEN IS VERMOORD

~IEMAND EEN KOPJE KLEINER MAKEN~

(Iemand vermoorden)


BANGKOK:- Een Chinees, die een restaurant zou overnemen van een Thaise eigenaar is vermoord in het Wang Thonglang district.

De Thaise eigenaar, identificeert als Wiroj, zegt dat hij van de moord op Chen Yi Hai, 51, hoorde van een van zijn personeelsleden die het lichaam van Chen in het restaurant vond.

Wiroj zegt dat zijn 7 personeelsleden buitenlanders zijn, en dat ze een feestje met Chen vierden de nacht voor zijn moord.

De politie trof sporen van een bloedig gevecht aan, en het lichaam vertoonde verschillende steekwonden en knuppel slagen. Ze vonden ook Bt. 19.000 in contanten op de plaats van de moord. Volgens familieleden van de overledene was hij gereed om het restaurant van Wiroj over te nemen.

Chen bezocht het restaurant, en verbleef er sinds 20 augustus.  Zijn familie zegt da hij Bt. 300.000 in contanten bij zich had, die hem door zijn zoon gegeven waren om de aankoop van het restaurant te betalen.

De politie heeft CCTV beelden bekeken. Die laten zien dat ze 7 personeelsleden het restaurant rond 03.00 uur verlieten, voor de moord de volgende dag gemeld werd.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: The nation
Content: B. Botje in Bangkok
Bron: The Nation