CHEF VAN DE THAISE POLITIE GEEFT OM ALLE TOERISTEN IN THAILAND!

3
663

~margarine, halvarine, belazerine~

(margarine met 100% vet en 0% water, halvarine met 50% vet en water, belazarine met 0% vet en 100% water)


BANGKOK – Een woordvoerder van de Koninklijke Thaise  Politie zegt dat de politie erg veel geeft om toeristen, of het nu vreemdelingen of Thais zijn. (En ze willen verdomd graag weten waar die vreemdelingen zich precies bevinden.)

Het doel van politie generaal Chakthip Chajijnda is om toeristen altijd te helpen en te beschermen onder alle omstandigheden. Als ze maar weten waar ze allemaal zijn, tenminste.

Niet alleen in Bangkok. Waar er ook een toerist is, generaal Chakthip wil weten waar hij of zij verblijft – binnen 24 uur – en de generaal zal er zijn om ze beschermen!

Het is een voortdurend proces, dat eeuwig zal duren, zegt pol. kol. Krissana Patanacharoen. Die wijst op successen zoals het “zero dollar” toerisme, bel-bendes en …. taxi chauffeurs.

Een Thaise dame, genaamd Pia Suchaya, klaagde op Facebook dat een taxi op Suvarnabhumi Airport weigerde de meter te gebruiken. Hij lichtte haar op met een te hoge vaste prijs.

In opdracht van de hoogste politie baas werd direct actie ondernomen en de overtredende chauffeur snel in de kraag gegrepen. Hij gaf toe dat hij de meter niet had gebruikt en en te hoge ritprijs had berekend.

Hij werd ook op drugs getest en het resultaat was negatief. Dat is voor de chauffeur zelf wel positief. Ook positief was dat hij niet had lopen knoeien aan zijn taxi of aan de meter. De onverlaat werd overgedragen aan de luchthaven politie en kreeg een boete.

U ziet het; de politie heeft het maar druk!

INN

3 REACTIES

 1. Binnen 2 weken ga ik weer naar páttaya beach road niet voor vacantie maar om de stad te helpen over het water probleem,nu ik de tekeningen klaar heb laten maken door mijn arcitect hoop ik dat ze onze waterpompen zullen kiezen om het water terug te brengen naar de zee na genoeg heb ik wel oude tekeningen in gezien van wel 25 jaar oud,het word eens tijd dat iemand word ingezet met volle verstand.

 2. Goedemorgen,

  Wij zijn sinds 19 juli op vakantie en volgen uw berichtgevingen op de voet, en hebben het als heel fijn ervaren.
  We gaan morgen weer terug naar Nederland en zullen iedereen die mogelijk op vakantie gaan aanraden u te volgen.

  Met vriendelijke groet,
  (Sawadee krub)

  Fam. J van der Woude
  Spijkenisse.

  • Geachte familie van de Woude,

   Het is een genoegen om u van dienst te mogen. Frank en ik hopen dat u een fijne vakantie in Thailand heeft mogen ervaren en wensen u voor morgen een fijn behouden vlucht naar Nederland toe.

   Met vriendelijke groet
   Olleke Bolleke in Thailand

Comments are closed.