CHEF-KOK BART MUNSTERS VAN RESTAURANT POSEIDON IN JOMTIEN HEEFT DE VANGST VAN DE WEEK BINNENGEHAALD

0
994

~HET ZIJN NIET ALLEEN KOKS DIE LANGE MESSEN DRAGEN~

(Niet het uiterlijk vertoon bewijst iemands vaardigheid, heel toevallig bij Bart wel 😅)


PATTAYA:- Normaal doet uw nieuwsbeer niet aan sluikreclame omdat sommige medelanders dan weer beginnen te zeuren dat ik, Olleke Bolleke bepaalde horecazaken bevoorrecht met zijn lofuitingen en dat is iets waarbij ik geen olie op het vuur wil gooien maar omdat ik een goede keuken nu eenmaal prefereer boven het beunhazen gedoe welke in Pattaya rondlopen.

Één van deze zaken is Hotel Poseidon in het Jomtien Complex, een hotel waarin de uit Siebengewald* afkomstige Bart Munsters met de pollepel zwaait. En ik kan u vertellen hij doet dat met verve en ook nog eens met succes.

Deze week heeft Bart zijn toevlucht gezocht tot Alaschankingcrab (ขายปูอลาสก้าแคนาเดียนล็อบสเตอร์เป็นๆ), een gerenommeerde visleverancier die dagelijks aan het hotel verse vis,schaal en schelpdieren levert.

Natuurlijk kan het zo zijn dat u niet van vis,schaal en schelpdieren houdt, treur niet, het menu is voorzien allerlei heerlijk gerechten waar uiteraard vlees niet op ontbreken.

Maar ik kan u verklappen, Bart organiseert iedere maand een aantal events waarbij u het water van in de mond loopt, ik noem maar: een fondue avond op komende woensdag 4 september, waar de lekkerbekken kunnen genieten voor 555 Baht p.p. en ook nog eens 20% korting krijgen op alle drankjes.

En Bart’s maandelijkse favoriete culinaire tapas gebeuren, een tapas diner waar de avond bijna niet compleet kan zijn als Olleke Bolleke daar niet aan tafel zit. Een tapas avond die bestaat uit een selectie van 16 verschillende gerechtjes waarvan u onbeperkt kunt genieten voor 995.- Baht p.p. (Deze maand).

Het leuke van deze avond is, dat deze iedere maand verschilt van samenstelling, zo is er een Italiaanse tapas avond, een Duitse, een Hollandse en komende woensdag 18 september een tapas avond met gerechtjes, afkomstig uit de gehele wereld.

Heeft u zin om eens met de keuken van Hotel Poseidon kennis te maken, bel dan even: 038 303 698 of 038 303 701

Of bezoek de website eens: www.poseidon-pattaya.com

Note* Siebengewald is een dorpje in het uiterste noorden van Limburg aan de grens met de Duitse bondsstaat Noordrijn-Westfalen. Het maakt deel uit van de gemeente Bergen en telt 2.010 sorry 2.009 inwoners, ik ging er even aan voorbij dat Bart in onze stad zich in de keuken soms peentjes zweet (zie onderste foto)

Olleke Bolleke in Oost Thailand