CCTV BEELDEN LATEN ZIEN HOE EEN FARANG EEN TAS STEELT VAN EEN KOREAANSE TOERIST OP PHUKET

1
1120

~WIE EENS STEELT IS ALTIJD EEN DIEF~

(Als iemand ooit heeft gestolen zal die altijd blijven stelen)


PHUKET:- Een restauranteigenaar heeft de hulp ingeroepen van Facebook gebruikers om een farang op te sporen die een tas van een Koreaanse gast in zijn restaurant op Phuket steelt.

De restaurantseigenaar, die zich op Facebook bekendgemaakt heeft gemaakt als Tanaphat Nuansakul, heeft deze videoclip afgelopen woensdag op zijn Facebook pagina gepost en zo laat zien hoe de diefstal in zijn restaurant Tu Kub Khao op de Phang Nga weg in Tambon Talad Yai in de Mueang-wijk van Phuket een t / m 40 uur is gebeurd.

Tanaphat vroeg iedereen in zijn posting om uit te kijken naar een buitenlandse man met een lichtgele T-shirt en shorts ​​en die een zwarte rugzak op de rug draagt, onmiddellijk de politie moet waarschuwen.

Tanaphat had naast zijn oproep ook de videoclip van 1,43 minuten geplaatst.

Op de beelden is te zien dat de man het restaurant binnenkomt en wacht op een ober komt om hem een tafel te wijzen. Hij plaatste zijn eigen tas op een stoel en toen hij zag dat een buitenlands stel met een ober aan het afrekenen waren, griste hun was weg, pakte zijn eigen tas weer en struinde het restaurant uit.

Tanaphat vertelde tegen de verslaggever van Thai Rath Online dat het echtpaar, toeristen waren uit Singapore betrof. Hij heeft hen naar het politiebureau Muang Phuket gebracht om een klacht in te dienen, aangezien zij vertelden dat ze al hun geld, creditcards en hun paspoorten op deze manier hadden verloren.

Posted by Tanaphat Nuansakul on Wednesday, May 17, 2017

Informatie en bron:
Foto’s: The Nation
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: The Nation

1 REACTIE

Comments are closed.