CANADESE OPA VAN 77 JAAR VOELT ZICH NA SCHELDTIRADE BEZWAARD TEGEN AGENT IN PATTAYA EN ZORGT VOOR EEN HAPPY WENDING

0
523

~VAN DIK HOUT ZAAGT MEN PLANKEN~

(Bepaald niet netjes en zeker niet beleefd)


PATTAYA:- Het begon allemaal afgelopen zondag in Pattaya toen de 77-jarige Canadese opa Joseph erg op de motor heen en weer zwalkte, toen hij ook nog een overtreding maakte om op de kruising South Pattaya Road en Sai 3 een verkeerde manoeuvre maakt, was voor de senior politieagent Woraphan Kaewmorakot de maat vol en bekeurde het oude baasje.

Maar ondanks zijn gezegende leeftijd van 77 jaar, liet Mr. Joseph zich niet welgevallen en foeterde de eveneens bijna gepensioneerde politie agent uit. Uw nieuwsbeer zal deze niet schrijven zoals het zou klinken doordat zijn scheldkanonnade doorspekt was met wat de Thais klinkt als het woord voor een pompoen of wordt gebruikt voor het tellen van maïskolven – “Fack Fack Fack” … gevolgd door “you”

Kortom het was typisch een gevalletje van “Dik hout zaagt men planken” u snapt het waarschijnlijk wel!

Khun Woraphan, die zijn hele werkzame leven ten dienste van samenleving heeft gesteld, is wel het één en ander gewend, en liet het oude ventje maar zijn gal spuwen en deed niets toen Mr. Joseph woedend op zijn motor wegreed.

Mr. Joseph ging naar huis en besefte naderhand dat hij wel heel erg uit de band was gesprongen en dat Khun Woraphan dit niet verdiend had. De nacht daarop heeft Mr. Joseph slecht kunnen slapen, wetende dat zijn karma hem wel eens in zou kunnen halen en besloot de volgende dag met zijn zoon naar het politiebureau van Pattaya te rijden.

Daar aangekomen excuseerde hij zich voor zijn gedrag en gaf naast de nodige “Wai’s” een grote mand met lekkere dingetjes, khun Woraphan stelde deze geste zeer op prijs en accepteerde de verontschuldiging.

De nieuwsmedia van Pattaya noemde dit een echt Pattaya verhaal met Happy Ending.

Zo ziet u maar hoe boosheid kan worden omgezet in een glimlach en een goed gevoel, iets wat wij allemaal zo nu en dan eens moesten doen.

Olleke Bolleke merkt op dat “happy ending” een term is die vaak wordt gebruikt om de culminatie aan te geven van bepaalde massagevormen die in Pattaya en elders worden toegepast.

Met dank aan Olleke Bolleke