CAMBODJAANSE DAMESSLIPJES JAGER DOOR EEN THAISE BURGER BETRAPT

0
198

~DE GESTADIGE JAGER WINT~

(Regelmatig doorzetten geeft het beste resultaat)


SRI RACHA:- In het dorpje Sri Ratcha, net onder de rook van Pattaya is het afgelopen weekend een Cambodjaanse slipjes-dief door een Thaise man aangehouden, de Thaise man schreeuwde luid tussen de flatgebouwen zodat het flink door galmde:

“ik heb buitenlandse viezerik gepakt”

Een Thaise man die in flatgebouw KK in Sri Racha woont, was bijzonder oplettend geworden, nadat zijn vrouw er zich overbeklaagde dat er ondergoed van haar wasrekje was verdwenen.

Dus khun Charin Ong-sem uit Petchaburi maakte er zijn missie van om de slipjes van zijn vrouw nauwlettend in de gaten te houden of tuurde de omgeving af of er iemand zich wantrouwend opstelde. Hij was er zeker van dat er een dief aan het werk was en dat hij zou terug komen.

Maar gisteren werd zijn inzet beloont en zag hij een vermoedelijke verdachte op een Honda Scoopy-i zonder platen rondrijden.

De man op de motorfiets was geen inwoner van de flat en zag er achterdochtig uit toen hij achter de woningen omging en aandachtig naar binnen begon te kijken. Khun Charin hield nauwlettend in snotje voordat hij naar binnen ging.

Hij arresteerde de burger en vond een hele stapel bewijsmateriaal in de vorm van beha’s en slipjes onder de fietsstoel van de 25-jarige Cambodjaanse Sor Miang.

De Cambodjaanse Sor wist dat het nu niet mee snor zat en keer met een gezicht als een oorwurm en moest naast zijn rode Honda wachten tot dat de politie kwam.

De politie kwam en bracht de Cambodjaan naar het plaatselijke politiebureau, de politie denkt dat de spullen onder de zitting elders zijn gestolen.

De dief zweeg in alle talen maar was verder zo behulpzaam als een vreemde viezerik, zo omschreef de reporter de man uit Cambodja.

Fautje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: Daily News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Daily News