BURGEMEESTER VAN RAWAI VERBOLGEN OVER HET FEIT DAT SLECHTS 18% VAN DE MOTORRIJDERS EEN HELM DRAAGT

0
189

~ZELFKENNIS IS HET BEGIN VAN DE WIJSHEID~

(Men moet eerst zichzelf kennen om verdere kennis te kunnen verwerven)


PHUKET:- De gemeente Rawai organiseerde eerder deze week een voorlichtingsdag de om mensen voor te lichten over het belang van het dragen van een helm tijdens het rijden op een motorfiets, aangezien uit statistieken blijkt dat slechts 18% van de Phuket-motorrijders te allen tijde een helm draagt, in vergelijking met de nationaal gemiddelde van 56%.

De burgemeester van Rawai, khun Aroon Solos was voorzitter van het evenement dat werd gehouden op de Muang Phuket School in Rawai en werd bijgewoond door 350 mensen, waaronder middelbare scholieren, kleuters, werknemers in de privésector en gemeenteambtenaren waaronder Chief Administrative Officer van Rawai, Preecha Jennarong.

De heer Preecha zei tijdens het evenement: “De regering heeft de jaren 2002-2020 eerder vastgesteld als een periode van focus op verkeersveiligheid, waarbij lokale autoriteiten maatregelen en campagnes hebben uitgevoerd om het bewustzijn van het belang van veiligheidshelmen te vergroten.

De burgemeester vertelde dat deze voorlichtingsdag in de Muang Phuket School net ten zuiden van Chalong Circle in Rawai, dat het resultaat was van een gezamenlijke inspanning van de Rawai Municipality en drie Rotary Clubs in Phuket: de Rotary Club van Andaman, de Rotary Club van Phuket en de Rotary Club van Patong Beach (RCoPB).

In het project werden 350 helmen weggegeven aan studenten van negen scholen, waaronder studenten van de Muang Phuket School.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: PR Afd
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Phuket News