BUITENLANDSE TOERISTEN GEWOND BIJ JETSKI BOTSING BIJ HET STRAND VAN PATONG, PHUKET

0
207

~EEN ONGELUK ZIT IN EEN KLEIN HOEKJE~

(Onverwacht kan er altijd ergens een ongeluk gebeuren)


PHUKET:- Gisteren is een Australische vrouw die met haar gezin op vakantie was op Phuket gewond geraakt bij een jetski-botsing bij Tritrang Beach ten zuiden van Patong, de vrouw zou een gebroken been hebben opgelopen.

Het ongeluk, waarbij twee jetski’s tegen elkaar botsten, vond plaats om 15.20 uur, aldus de reddingswerkers van Kusoldharm Foundation ter plaatse.

“Naast de de Australische vrouw gewond raakte, raakte er ook twee mannen gewond. De een had een pijnlijke nek, de ander leed aan pijn op de borst, ” zo vertelde een reddingswerker aan The Phuket News.

De politie identificeerde de gewonde vrouw als de 48-jarige Rentia Reobertson. De twee mannen werden geïdentificeerd als Clarence Roberston, 48 jaar en Edward Robertson, 18 jaar. Alle drie gewonden werden naar het ziekenhuis van Patong gebracht.

De aanvaring veroorzaakte gisteren enige angst voor het scenario van bijna één jaar geleden, toen de Australische toerist Thomas Keating een twee jaar durende gevangenisstraf kreeg wegens roekeloos vaargedrag, waarmee zijn 20-jarige vriendin, Emily Jayne Collie, om het leven kwam.

Het paar was met jetski’s in de buurt van Kata Beach in de late namiddag van 5 februari vorig jaar aan het spelevaren toen ze met hoge snelheid tegen elkaar botsten, waardoor mevrouw Collie ernstig gewond raakte aan haar nek en schouders en uiteindelijke overleed.

Informatie en bron:
Foto’s: Eakkapop Thongtub
Content: Olleke Bolleke op Phuket
Bron: Phuket News