BRUSSELS AIRLINES STOPT HELEMAAL MET VLIEGEN WOENSDAG

0
351

~DE DONDER HANGT IN DE LUCHT~

(Er worden problemen verwacht)


BRUSSEL – Vanwege een nationale staking in België liet Brussels Airlines al eerder weten woensdag 13 februari 150 vluchten te schrappen, maar nu heeft de maatschappij besloten om die dag helemaal niet meer te vliegen. Dat heeft gevolgen voor 16.000 passagiers.

De impact van de staking zal volgens de meest recente informatie zo groot zijn op Brussels Airport, dat het volgens Brussels Airlines beter is om alle 222 vluchten te schrappen. Zo kan er op tijd met de passagiers contact op worden genomen om naar een oplossing te zoeken.
De gedupeerden krijgen een andere vlucht aangeboden of kunnen hun geld terugvragen.

NATIONALE STAKING
De Belgische vakbonden hebben voor woensdag een nationale staking aangekondigd om hogere lonen, pensioenen en uitkeringen te eisen van de werkgevers en de politiek. Ook willen de bonden betere secundaire arbeidsvoorwaarden.

TUI
TUI Fly Belgium heeft eveneens last van de staking. De vakantiemaatschappij heeft besloten om 36 vluchten naar luchthavens over de grens in Nederland en Frankrijk te verplaatsen. Voor Brussels Airlines is dat lastiger, omdat ze veel groter is en in die buurlanden geen bases heeft.

Vaudje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: Brussels AirPort
Content: Neal Luitwieler
Bron: Zakenreisnieuws.nl