BRUID WOEST OP HAAR VRIENDEN: VRIENDEN VINDEN BRUILOFT THAILAND TE DUUR

1
431

~DAAR GAAT DE BRUID~

(De dubieuze tekst die je hier en daar op de melodie hoort zingen, hoort niet bij de compositie, noch in origineel, noch in vertaling)


THAILAND:- Een anonieme Amerikaanse bruid is ernstig teleurgesteld dat haar vrienden er niet massaal $3000 (€2578) voor over hadden om haar bruiloft in Thailand bij te wonen. Zelfs toen ze de speciale dag naar Hawaï had verplaatst, wat haar vrienden $2000 (€1719) zou kosten, zou de opkomst tegenvallen.

De aanstaande bruid deelde haar frustraties op het online forum Reddit.

Ze had 150 mensen uitgenodigd in Thailand, maar slechts negen van hen gaven aan te willen komen. Toen ze besloot de bruiloft naar Hawaï te verplaatsen, ’voor iedereen binnen bereik’, antwoordden slechts zeven kennissen.

Ontvriend
De vrouw waarschuwt haar vrienden op Facebook: wie niet bij haar speciale dag wil zijn, wordt zonder pardon ontvriend. „Hebben jullie er niet eens tweeduizend dollar voor over om deelgenoot te zijn van ons geluk?”

De vrouw is ook niet tevreden met de cadeaus die ze verwacht te krijgen. „Alleen de goedkope spullen zijn van de lijst afgehaald. D. (haar aanstaande, red.) en ik vragen jullie hier nog eens goed over na te denken.”

Informatie en bron:
Illustraties: PhotosStock
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Telegraaf.nl

1 REACTIE

  1. Ik wens de aanstaande bruidegom heel veel sterkte en incasserings vermogen toe, want dat zal hij ruim nodig hebben met zo een ingebeeld mens, NEER kijkend van een grote hoogte op het plebs.

    LOUISE

Comments are closed.