Home Thailand Bangkok BRITSE TOERISTEN BEDIERVEN DE FEESTVREUGDE TJDENS DE OUDEJAARSWISSELING IN HUA HIN

BRITSE TOERISTEN BEDIERVEN DE FEESTVREUGDE TJDENS DE OUDEJAARSWISSELING IN HUA HIN

0
BRITSE TOERISTEN BEDIERVEN DE FEESTVREUGDE TJDENS DE OUDEJAARSWISSELING IN HUA HIN

~VECHTEN ALS KEMPHANEN~

(Heel fel vechten)


HUA HIN:- Met nog het vervelende incident van vorig jaar in hun achterhoofd, waarbij een Brits gezin werd gemolesteerd, probeerden het barpersoneel een gevecht afgelopen nieuwjaarsnacht tussen Engelse toeristen te sussen.

De klok had nauwelijks het nieuwe jaar ingeluid of de vlam sloeg in de pan bij deze aangeschoten Britse mannen. De mannen rolden over de straat en trachtte elkaar buiten naar de andere wereld te slaan, terwijl de lokale bevolking hen probeerde uit elkaar te halen. Echter andere vakantiegangers kozen ervoor om op afstand het geweldstafereel te bekijken.

De Engelsman, met een korte broek en een hemd, kwam terecht in het gebroken glas dat verspreid op de weg lag, hij verwondde zich zelf flink, maar stond op en ging even zo vrolijk verder om zijn opponenten te lijf te gaan.

Een ouder echtpaar probeerde voorbij te sluipen en wilde niets met het gevecht van doen hebben, enkele barbediendes wisten deze mensen veilig van het strijdtoneel te krijgen.

Onderwijl schreeuwde de vrouwen van de mannen: “stop alsjeblieft” maar hun smeekbeden worden genegeerd, terwijl anderen toeristen ook veilig heenkomen zochten.

Een man, die het gevecht filmde, zei: “De Britten zijn hier goed bekend.”

Dus zal het niet lang meer duren, eer de politie op hun hotelkamerdeur zal kloppen.

Informatie en bron:
Foto’s: The Mirror
Content: Olleke Bolleke
Bron: The Mirror