BRIT MISHANDELD HOND IN PHUKET, ZIT NU ACHTER TRALIES

0
144

~WIE EEN HOND WILT SLAAN VINDT ALTIJD EEN STOK~

(Als je kritiek wil hebben op iemand, vind je altijd wel een reden)


PHUKET:- Mervin Harding, 43, een Britse expat die in Rawai woont, is aangeklaagd wegens dierenmishandeling en 3x het betreden van verboden terrein, nadat hij een hond geslagen had met een metalen staaf.

De politie kwam in actie nadat er video’s online verschenen waar in een buitenlander een hond aanvalt voor een winkel bij Nai Harn strand.

De man arriveerde op zijn brommer, en parkeerde die voor een winkel. Hij pakte een metalen stok die hij bij zich had en sloeg verschillende keren de hond. Daarna reed hij op z’n brommer weer weg.

Agenten zijn naar zijn woning gegaan, en hebben zijn verklaring opgenomen.”We hebben hem ondervraagd over het incident. Hij ontkende in eerste instantie, maar toen we de video lieten zien bekende hij.”

Hij droeg een 50 cm lange metalen staaf, en gebruikte die om de hond van de winkelier te slaan.”

Harding zei dat hij de hond aanviel, omdat die zijn hond had aangevallen.

“Hij zei dat hij de hond sloeg omdat die door bleef gaan met vechten met zijn eigen hond. Hij houdt veel van zijn hond, en wilde wraak nemen. Harding was wel bedroefd,” zegt de politie.

Harding is voorgeleid, en op advies van de politie is borgtocht geweigerd. De Britse ambassade is op de hoogte gebracht. Hoe lang hij in voorarrest blijft zitten is onbekend. Het kan een maand duren voor zijn zaak voor de rechter komt.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Phuket News
Content: B. Botje
Bron: The Phuket News