Home Thailand Bangkok BRIT DRINKT ZICH DOOD IN PATPONG

BRIT DRINKT ZICH DOOD IN PATPONG

0
BRIT DRINKT ZICH DOOD IN PATPONG

~ZUIPEN ALS EEN KETTER~

(Heel veel alcoholische drank drinken)


BANGKOK:- Moord of zelfmoord? De politie zegt zelfmoord. Anderen hebben zo hun twijfels. Een Brit heeft zich dood gedronken (politie: zelfmoord) in zijn hotelkamer in Bangkok, ondanks sporen van een worsteling en een open gebroken kluis (anderen: moord).

Luke Ramage, 31, ging met zin vrienden stappen, maar werd de volgende ochtend dood in zijn kamer gevonden. Hij was met zijn vrienden net aangekomen in Thailand voor vakantie, en ze checkten in in een hotel in het district Patpong.

De vader van een 2 jarig kind ging cultuur snuiven in de vele bars in het gebied. Hij kwam gezond terug in het hotel, en de eerste berichten zeggen dat de kluis in zijn kamer – waar geen kostbaarheden in zaten – open stond.

De manager van het Bavana hotel heeft een ander verhaal. Die zegt dat Luke binnen kwam zwalken, geholpen door zijn vrienden die hem naar zijn kamer brachten. Ze namen de lift naar de vijfde verdieping, en legden hem op bed. Daarna gingen ze door met cultuur snuiven. De volgende ochtend vonden ze hun vriend dood in zijn kamer.

De politie zegt dat overmatig alcohol gebruik waarschijnlijk de doodsoorzaak is. “De doodsoorzaak is nog niet vast gesteld. We denken dat hij teveel alcohol gedronken heeft. Er is niets verdachts. We denken dat het een ongeluk is, en daarom stellen we verder geen onderzoek in.”

“We vonden de twee vrienden van de overledene, en hebben hun ondervraagd. Ze zeiden dat nu naar Pattaya gaan. We hebben ze niet gearresteerd, omdat we niet denken dat er een misdaad in het spel is.”

Als er meer nieuws bekend is houdt Olleke u op de hoogte.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: ThaiVisa
Content: B. Botje in Bangkok
Bron: Thaivisa