BREAKING NIEUWS | 23 DODEN BIJ FATAAL ONGELUK TUSSEN BUS EN VRACHTWAGEN IN CHONBURI

9
958

~TRIEST NIEUWS~


CHONBURI:- Zojuist, een half uur geleden, kwam het trieste nieuws binnen dat bij een ongeluk in de wijk wijk Ban Bueng van de provincie Chonburi, 23 mensen zijn omgekomen in de vuurzee ten gevolge van een botsing tussen een minibusje en een pick-up truck.

Het busje reed op snelweg 344 en was op weg vanuit Chanthaburi naar Bangkok als het om 14:00 uur in aanraking komt met een pick-up truck, daarbij raakte ook een vrachtwagen bij betrokken en vatte vlam

Beide voertuigen stonden binnen de kortste keren in lichtelaaie waarbij in deze verzengende hitte 23 mensen om het leven kwamen, ook de bestuurder van het busje kwam hierbij om het leven.

Meneer Bancha Pannum, een getuige die toevallig bij het kruispunt stond te wachten heeft het allemaal zien gebeuren, hij vertelde dat het minibusje in volle vaart zich in de pick-up truck boorde, ook deze truck zat vol met mensen.

Het minibusje was op weg naar Bangkok was, vervoerde 13 personen, de bestuurder zou tijdens het rijden in slaap gevallen zijn, dit volgens een voorlopige politierapport.

Informatie en bron:
Foto: Chayanit Itthipongmaetee
Rewriter: Olleke Bolleke
Bron: Khaosod

9 REACTIES

Comments are closed.