Home Thailand Bangkok BOZE BROMMER BEUKT TAXI

BOZE BROMMER BEUKT TAXI

0

~DOOR HET LINT GAAN~

(je emoties niet meer onder controle hebben)


BANGKOK:- Een heet gebakerde brommerrijder was furieus toen een taxi hem per ongeluk nat maakte tijdens een stortbui. Ondanks de uitgebreide verontschuldiging van de taxi beukte de boze brommer met zijn helm uit wraak.

Facebooker ‘Do Dew’ zag alles gebeuren en zette zijn dashcam online. De taxi had net een aantal doorweekte studenten opgepikt. De tiener op de brommer was ook doorweekt, en pikte dat dus niet.

“Ik ging naar de stoep om de studenten op te pikken. Ik reed helemaal niet snel, omdat het hard regende. Maar hij sneed me van rechts,” zei de chauffeur. “Ik zei sorry tegen hem, dat het echt niet de bedoeling was geweest. Ik maakte zelfs een wai.”

Nadat de boze brommer de spiegel kapot geslagen had ging hij er vandoor. De chauffeur rapporteerde het voorval direct aan de politie. Die hebben veel interesse om met boze brommer te babbelen.

De video is inmiddels 1.298.760 keer bekeken. De meeste kijkers geven de chauffeur gelijk. “Dit soort zaken gebeurt nu eenmaal als het regent,” en “ze bedoelde het niet zo, hij reageert buiten proporties”.

Bangkok heeft last van zware regen vanaf woensdag. Verschillende straten staan compleet blank.

Bangkok Coconuts