BOOMTAKKEN MOESTEN ERAAN GELOVEN OM DE SLACHTOFFERS VAN EEN VERKEERSONGEVAL IN CHONBURI TE REDDEN

0
258

~EEN UILTJE KNAPPEN~

(Even kort slapen. Een dutje doen)

PATTAYA:- De reddingswerkers moesten de takken van een grote boom afzagen om twee slachtoffers te kunnen bevrijden die vastzaten nadat hun vrachtwagen gistermorgen van de weg was gereden.

De Thaise slachtoffers, de 27-jarige vrachtwagenchauffeur khun Tanadol Kidladiak en zijn 26-jarige bijrijder khun Hatairat sae Lee liepen bij dit ongeluk lichte verwondingen op.

Het ongeluk vond plaats toen Tanadol in slaap viel, zijn vrachtwagen denderde de Sukhumvit Road af en kwam tegen een grote boom tot stilstand.

De reddingswerkers kwamen na de telefonische melding snel ter plaatse. Hoewel de slachtoffers niet ernstig gewond raakte, kwam hun vrachtwagen klem tussen de takken van de boom terecht, waardoor ze niet naar buiten konden komen. De redders moesten de takken afzagen om ze eruit te halen.

Volgens de politie was de vrachtwagen om 01:00 uur vanuit Trat vertrokken om producten naar de de provincie Chonburi te brengen.
Tanadol voelde zich naar verluidt tijdens de reis al erg slaperig en maakte verschillende stops langs de weg om wat uiltjes te knappen.

Informatie en bron:
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: The Nation