Home Algemeen BIZAR | THAISE VISSER UIT NAKHON NAYOK LEGT BINNEN ENKELE MINUTEN HET LOODJE NADAT ZIJN VANGST ZIJN KEEL INSCHOOT

BIZAR | THAISE VISSER UIT NAKHON NAYOK LEGT BINNEN ENKELE MINUTEN HET LOODJE NADAT ZIJN VANGST ZIJN KEEL INSCHOOT

0
BIZAR | THAISE VISSER UIT NAKHON NAYOK LEGT BINNEN ENKELE MINUTEN HET LOODJE NADAT ZIJN VANGST ZIJN KEEL INSCHOOT

~HET LOODJE LEGGEN~

(Dood gaan)


NAKHON NAYOK:- Een visser uit Nakhon Nayok is aan zijn tragische einde gekomen toen een vis die hij net met zijn blote handen had gevangen tussen zijn tanden en plots zijn keel inschoot.

De vismaten van de 40-jarige Uthai Ngamwaja probeerden de “Pla Mor” (een soort cichliden) nog uit zijn keel te haalden maar faalde in hun poging hun vriend te redden.

De opgetrommelde reddingsdienst kwam spoedig aan, maar Uthai stierf op weg naar het ziekenhuis.

De lokale verslaggever bij zijn crematie in Wat Na Hin Lat in het subdistrict Hin Lat van Nakorn Nayok aanwezig was, kreeg een foto te zien van wat er nog over was van de vis.

Het was de kop van de 8 centimeter lange vis.

Een familielid van khun Uthai, khun Nareumon Khonman vertelde dat Uthai met vrienden in een vijver in de buurt van zijn huis was gaan vissen. Hij ving er één in zijn handen en klemde een andere vis met zijn voet stevig tegen de grond.

Terwijl hij bukte om deze vis op te pakken, nam hij de andere vis tussen zijn kaken, maar de levende vis wrong zich los en floepte zijn keel in.

Zijn vrienden probeerden de vis uit zijn keel te krijgen, maar Uthai spoog alleen maar bloed op. De reddingsdienst verklaarde dat Uthai binnen 13 minuten na het incident was gestorven door gebrek aan zuurstof

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Thai Rath
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Thai Rath