BIRMESE MAN VERDRONKEN IN EEN VISMEER BIJ PATTYA

0
319

~DIEPE ZWEMMERS LICHT TE GROND~

(Als je veel risico neemt kun je ook sneller een tegenslag verwachten)


PATTAYA: – Op 20 augustus om 12:30 uur werden de nooddiensten van Pattaya opgeroepen om naar een lokaal vissersmeer te komen waar een man zo goed als dood vonden.De politie kwam snel op het toneel waar ze een Birmaanse man, van ongeveer 35 jaar oud aantroffen.

De man leefde nog wel maar was in een kritieke toestand. Er werd een nood-CPR ter plekke uitgevoerd alvorens het lichaam naar een dichtstbijzijnde ziekenhuis te brengen. Helaas heeft het slachtoffer dit niet meegemaakt en is in de ambulance overleden.

Bij het meer was ook een vriend van het slachtoffer, die de politie had gebeld.Hij vertelde de politie dat ze samen bij het meer hadden gevist, maar de vriend verliet het slachtoffer even om boodschappen te doen. Toen hij terugkwam, zag hij het lichaam van zijn vriendin ondersteboven in het water drijven.

Hij haalde zijn vriend uit het water en slaagde erin om hem naar een droog stuk land te slepen en probeerde hem te reanimeren.

Er werden geen sporen van geweld op het lichaam gevonden, welke op fysiek geweld duiden.

Het meer wordt geschat op ongeveer 50 meter breed en 70 meter lang en is een populaire plek voor de lokale bevolking om te gaan vissen.

De politie nam de getuigenverklaring van de vriend van het slachtoffer op, nam foto’s en verzamelde andere bewijzen. Ze zullen de komende dagen de zaak verder gaan onderzoeken voordat ze besloten hebben of deze zaak werkelijk dienen af te sluiten.

Zoals het nu voorstaat, behandelen ze de dood als ‘niet verdacht’

Informatie en bron:
Foto’s: PattyaOne
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: PattyaOne