Home Algemeen BINNENKORT EEN BEDANKFEEST VOOR ALLE MENSEN DIE BETROKKEN WAREN BIJ DE REDDING IN DE THAM LUANG GROT

BINNENKORT EEN BEDANKFEEST VOOR ALLE MENSEN DIE BETROKKEN WAREN BIJ DE REDDING IN DE THAM LUANG GROT

0
BINNENKORT EEN BEDANKFEEST VOOR ALLE MENSEN DIE BETROKKEN WAREN BIJ DE REDDING IN DE THAM LUANG GROT

~WIE HET KLEINE NIET EERT IS HET GROTE NIET WEERT~

(Je moet waardering hebben voor het geringe)


BANGKOK:- De Thaise regering heeft laten weten op 6 september een bedankfeest te houden voor alle mensen die betrokken waren bij de opsporings- en reddingsoperaties in de Tham Luang-grot, inclusief leden van de Thaise en buitenlandse media, evenals mensen die steun hebben verleend tijdens de reddingsactie, het feest zal op de binnenplaats van het Dusit paleis in Bangkok worden gehouden.

Een woordvoerder van de premier, khun Suwaphan Tanyuwattana liet weten dat Zijne Majesteit de Koning gisteren zijn toestemming aan de regering heeft verleend om de binnenplaats van het paleis voor deze bijeenkomst te gebruiken.

Een muziekband van Mahidol University zal de genodigden gedurende het hele evenement van 18:00 uur tot 21:00 uur vermaken.

In totaal zullen er ongeveer 8.000 gasten worden uitgenodigd om bij dit feest aanwezig te mogen zijn. Ze omvatten ongeveer 6.100 mensen uit 53 provincies die op de een of andere manier bij de opsporings- en reddingsoperaties betrokken waren en ongeveer 300 emigranten en buitenlanders uit het buitenland en leden van de Thaise en buitenlandse media.

Een vergadering is gepland op 29 augustus om details van het evenement in het Government House te bespreken, aldus minister Suwaphan, eraan toevoegend dat de partij eenvoudig en economisch zal zijn.

Informatie en bron:
Illustraties: Thai PBS
Content: Olleke Bolleke
Bron: Thai PBS