BIJEENKOMST TER NAGEDACHTENIS AAN OVERLEDEN OUD-SOESTER PETER KOK

5
1288

~TER ELFDER URE~

(Op het laatste ogenblik)


SOEST – In Pattaya (Thailand) overleed op donderdag 7 juni oud-Soester Peter Kok. De 65-jarige Kok, die een aantal jaar geleden is geëmigreerd naar het Aziatisch land, kwam bij een klus in zijn tuin door elektrocutie om het leven. Zijn plotselinge overlijden heeft bij zijn vriendengroep in Soest diepe indruk gemaakt.

De crematie van Peter was deze week in Thailand. Veel vrienden van hem konden daar begrijpelijkerwijs niet bij zijn. Om toch samen op symbolische wijze afscheid te kunnen nemen wordt er een In Memoriam-bijeenkomst gehouden in het clubhuis van SO Soest op zaterdagmiddag 24 juni. Vrienden en bekenden van Peter zijn van harte uitgenodigd.

Een aantal vrienden van Peter Kok (Hans Hilhorst, Hendrik Jan Schimmel, Ben van de Breemer, Johan Schutte, Hans van Hees en Hans de Koning) wilden met elkaar en met andere vrienden en bekenden een gevoel van afscheid organiseren. De mannen hebben jarenlang met Peter Kok in het vijfde elftal van SO Soest gevoetbald. Daarom is er een In Memoriam-bijeenkomst in het clubhuis van SO Soest op zaterdag 24 juni. Aanvang 16.00 uur. De bijeenkomst zal naar verwachting twee uur duren.

De vriendengroep legt als volgt uit wat deze bijeenkomst voor hun betekent: “Wij willen samen met bekenden en andere vrienden van Peter die middag afscheid van hem nemen. Mensen die iets willen zeggen kunnen dat doen. We zorgen ook voor muziek waar Peter van hield. Verder zullen we via Powerpoint foto’s van en met Peter tonen. Vrienden en kennissen van Peter zijn van harte welkom.”

Informatie en bron:
Foto’s: Soest.nu
Tekst: Redactie
Bron: Soest.nu

5 REACTIES

Comments are closed.