‘BIG OUD’ IN & ‘BIG JOKE’ UIT | THAILAND BENOEMD EEN NIEUWE LANDELIJKE CHEF IMMIGRATIEDIENST

0
369

~IEMAND DE LAAN UITSTUREN~

(Iemand ontslaan)


BANGKOK:- Het Thaise immigratiebureau heeft een nieuwe commandant, politie majoor generaal Sompong Chingduang zal nu het bureau leiden, hij is aangesteld ter vervanging van de vertrekkende immigratiechef Surachate Harkparn, ook wel bekend als Big Joke, die eerder deze maand bij een verrassing werd ontslagen van politietaken en werd overgeplaatst naar een rol binnen de overheidsdienst.

Majoor generaal Sompong Chingduang, bekend als ‘Big Oud’ in de Thaise media, werd ooit ‘de misdaadbestrijder van Bangkok’ genoemd, na zijn werk als voormalig plaatsvervangend commissaris bij het Metropolitan Police Bureau.

In oktober 2018 werd hij benoemd tot hoofd van de grenswachtpolitie en als gevolg daarvan gepromoveerd tot politie-luitenant-generaal.

Hij had ook gewerkt bij de afdeling Crime Suppression in Zuid-Thailand en was districtspolitiechef in Narathiwat.

Hij gaat over van de grenspolitie naar het immigratiebureau.

Ondertussen meldde Spring News dat vice-premier Prawit zei dat er geen onderzoek of verdere informatie zal worden vrijgegeven met betrekking tot de verwijdering van Surachate Harkparn van het Immigratiebureau.

Eerder deze week werd gemeld dat generaal Surachate Harkparn momenteel op vakantie is in de Verenigde Staten, het is ook niet bekend waarom Surachate Harkparn werd als hoofd van de Immigratie de laan werd uitgestuurd.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: youtu.be
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: ThaiVisa
https://forum.thaivisa.com/topic/1095988-big-oud-in-big-joke-out-thailand-names-new-immigration-chief/