BEWONERS KOH SAMUI BOOS OVER EEN TOERISTE DIE MET EEN NAAKTE FLAMOES DE “HIN TA ROTS” ZAT TE KNUFFELEN

0
1389

~HOE DICHTER BIJ ROME, HOE SLECHTER DE CHRISTENEN~

(Hoog in functie is geen garantie voor juist handelen)


KOH SAMUI:- Olleke Bolleke heeft wel eens de opmerking gemaakt dat als toeristen naar Thailand op vakantie komen, dat ze hun verstand thuis op het nachtkastje hebben laten liggen.

Gisteren was het weer zover, een buitenlandse toeriste is naakt bij de heilige “Hin Ta Rots” gefotografeerd terwijl ze bekende rots aan het knuffelen is. De bewoners van Koh Samui zijn razend en hebben de politie gevraagd om deze toeriste op te sporen en re arresteren voor haar onzedelijke daad bij het nationale symbool van het paradijselijke eiland.

De foto’s laten de ongeïdentificeerde vrouw zien, die bij de op een fallus lijkende rots rondloopt en deze ook nog eens knuffelt, enkel om gefotografeerd te worden. De foto’s werden door een Facebook groep van lokale bewoners online gezet.

De bewoners willen dat de politie de vrouw te lokaliseert en arresteert voor het plegen van deze respectloze daad voor de geest van Hin Ta, waarvan zij geloven dat het wordt achtervolgd door de geest van een oude man.

De lokale verkopers willen dat de politie de buitenlandse vrouw zo snel mogelijk naar het heiligdom opbrengen en haar confronteren met haar misselijkmakend gedrag t.o.v. gehele bevolking van het eiland.

Informatie en bron:
Foto’s: onbnews
Content: Olleke Bolleke op Koh Samui
Bron: onbnews