BETOGINGEN ZORGEN VOOR NIEUWE PROBLEMEN OP LUCHTHAVEN HONGKONG

0
221

~DE HAKKEN IN HET ZAND ZETTEN~

(Zich opstellen als felle tegenstander van een voorstel of ontwikkeling, zonder de bereidheid te zoeken naar positieve aspecten of naar compromissen)


HONGKONG – Protesten zorgen dinsdag opnieuw voor problemen op de luchthaven van Hongkong. Cathay Pacific, de grootste luchtvaartmaatschappij van Hongkong, laat weten dat de check-in voor alle passagiers is gesloten. Dat gebeurde op last van de Airport Authority of Hong Kong.

Cathay Pacific raadt alle niet-essentiële reizen vanuit Hongkong op dinsdag en woensdag af. Klanten wordt opgeroepen om niet naar de luchthaven te komen. Ze kunnen hun vliegreizen kosteloos omboeken. Ook KLM heeft de omboekingsregels voor vluchten van en naar Hongkong versoepeld.

Maandag sloot de luchthaven en werd al het uitgaande vliegverkeer opgeschort nadat zo’n vijfduizend demonstranten de luchthavengebouwen waren binnengegaan. Dinsdagochtend werd het vliegverkeer hervat, maar waren ook nog veel vluchten geannuleerd.

Vluchten van Cathay Pacific die dinsdag vanuit Amsterdam en Brussel naar Hongkong zouden vertrekken zijn geannuleerd. Een KLM-vlucht naar Hongkong staat dinsdagmiddag wel in de planning.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: PhotoStock
Content: Niek Vernooij
Bron: Zakenreisnieuws.nl