BELGISCHE MAN LAAT ZICH IN JOMTIEN COMPLEX OM DE TUIN LEIDEN RAAKT ZIJN DURE HORLOGE KWIJT

1
417

~OVER KOETJES EN KALFJES PRATEN~

(Over onbeduidende zaken spreken)


PATTAYA: – Een Belgische toerist was eerder deze week naar het politiebureau van Jomtien gekomen om een procesverbaal te laten opmaken inzake beroving. Hij beschuldigde daar een man uit het Midden-Oosten van. Hij zou de jongere man in een horecabedrijf in het Jomtien Complex ontmoet hebben.

Jean Mubert diende een aanklacht in tegen Mr. Waqar Ahmad, een dag voordat hij Thailand zou verlaten en vier dagen nadat de Midden-Oosterse expat van halverwege de jaren twintig naar verluidt zijn nieuwe Calvin Klein-horloge had gestolen en deze voor 5.000 baht zou willen retourneren.

Meneer Mubert vertelde dat hij Mr. Ahmad in een Indisch restaurant had ontmoet, het werd een gezellig praatje over “koetjes en kalfjes” waarna hij de jongere man uitnodigde voor een duik in het Jomtien Complex Resort and Spa.

De volgende dag hadden ze weer contact en besloten om de gezellige avond te herhalen en liet zijn nieuwe vriend naar zijn hotelkamer komen.
Terwijl meneer Mubert douchte, zag Ahmad zijn kans schoon en pakte het horloge van 10.800 baht en vertrok

De Belgische man nam via een berichten-app contact op met Ahmad waarna gauwdief aanbood aan het uurwerk terug te bezorgen a raison van 5.000 baht. Mubert weigerde dit.

Hij zei dat Ahmad hem verschillende malen een sms had gestuurd waarin hij om geld vroeg. De maat was vol voor de Belgische toerist en ging naar het politiebureau. Hij nam ook contact op met de horloge winkel om hen te waarschuwen dat de Midden-Oostener zou kunnen proberen om het terug te brengen voor een restitutie.

Meneer Mubert zei dat hij niet verwachtte het horloge terug te krijgen voor zijn vertrek naar België, maar diende een aanklacht in als een waarschuwing voor andere toeristen.

Hij zei dat de man uit het Midden-Oosten vaak andere homosexuele mannen in barren van het Jomtien Complex aansprak, hen uitnodigde voor een etentje en een drankje om ze vervolgens te beroven.

Informatie en bron:
Illustraties: PattayaMail
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: PattayaMail

1 REACTIE

  1. Wat die landgenoot duur noemt is ’n lachertje_wanneer ik mijn kollectie Omega’s Seamaster+etc….binnenbreng bij de dealer betaal ik circa 300€ onderhoud_bijna even duur als onderhoud van mijn JAG_VAN 1975 TOT 1998 WAS IK 6 X JAARLIJKS OP relaxtour in Pattaya_nooit is een vd dure omega’s verdwenen of gestolen,tijdens lukratieve bezoeken in mijn suite_’n safe dient om gebruikt te worden

Comments are closed.