BELGISCHE GEPENSIONEERDE MAN IN RAYONG OP WEERZINWEKKENDE WIJZE VERMOORD, THAISE KOK IN HECHTENIS!

0
1378

~VAN DE MOORD WETEN~

(Goed op de hoogte zijn)


RAYONG:- Daar is eergisteren een 67-jarige Belgische man vermoord in bed gevonden in zijn huis in het Nern Phra sub-district van Muang district, Rayong.

De stoffelijke overschot lag op zijn buik op zijn bed, volgens het forensisch onderzoek zou zijn linkeroog door het extreme geweld uit de oogkas zijn verwijderd. Verschillende blauwe plekken markeerden het gezicht en er kwam bloed uit de mond van het slachtoffer.

Er lag overal bloed op bed en vloer.

De aandacht van politie ligt bij een voormalige monnik die via Facebook contact maakte met de vrouw van de overledene, zij zou de man uitgenodigd hebben om kok in hun huis te worden om voor haar man te zorgen.

De 51-voormalige monnik, khun Udomchoke, ontkent de aanval, maar de politie beschikt over voldoende bewijs zodat de man is aangeklaagd voor mishandeling en de dood tot gevolg.

De forensische recherche heeft laten weten een horrorachtige scène in het huis aangetroffen te hebben nadat ze door de 27-jarige schoonzoon Chaiwat waren opgeroepen om hulp te bieden.

Het slachtoffer zou om 07.00 uur dood aangetroffen zijn, maar de politie werd pas ’s middags om 15.00 uur gecontacteerd, zo meldde de verslaggever van SanookNews.

De 57 jaar oude vrouw van het slachtoffer, khun Yuwadee, vertelde de recherche dat ze Khun Udomchoke via Facebook ontmoette toen hij nog monnik was in een tempel in Chacherngsao.

Toen hij vertelde de tempel te gaan verlaten nodigde ze hem uit om kok te worden in hun huis en voor haar man te zorgen die met gezondheidsproblemen in het ziekenhuis lag.

Ze beweerde dat ze op zondag geluiden hoorde van een ruzie uit de slaapkamer van haar man, maar niet durfde binnen te gaan. Pas toen haar dochter en schoonzoon naar huis terugkeerden, werd het lichaam van haar man dood aangetroffen. Tegen die tijd was het 3 uur in de middag.

De politie wantrouwt de getuigenis van de vrouw. Op het moment van de moord waren er drie mensen in het huis – Yuwadeee en haar moeder en Udomchoke, de kok. De politie wil weten waarom het acht uur duurde voordat het alarm werd geslagen.

De buren vertelden tegen de verslaggever dat het gezin in harmonie leefde – totdat de kok arriveerde om bij hen te blijven.

De onderzoeken worden voortgezet.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: SanookNews
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: SanookNews