BEKIJK HIER DE “LIVE” UITZENDINGEN VAN DE KONINKLIJKE CREMATIE VAN KONING BHUMIBOL ADULYADEY VAN DAG TOT DAG

0
7670

~HET NAADJE VAN DE KOUS WILLEN WETEN~

(Precies willen weten hoe iets in elkaar zit)


THAILAND:- De koninklijke crematie ceremonies van Zijne Majesteit Koning Bhumibol Adulyadey worden iedere dag live op alle Thaise televisiezenders in het koninkrijk uitgezonden. Het Thai TV Global Network verzorgt per satellietverbinding de uitzendingen voor de kijkers in 177 landen ter wereld.

Daarnaast worden ceremonies worden ook gepubliceerd op de officiële website van het Thaise Koninklijke huis: www.kingrama9.th.

Natuurlijk is deze nieuwsbeer ook van de partij, op zijn blog kunt u iedere dag de koninklijke ceremoniën in de periode van 25 tot en met 29 oktober volgen, live nog wel !
De uitzendingen worden verzorgd door Thai PBS, deze belangrijke nieuwszender zorgt er voor dat de bezoekers van het webblog Olleke Bolleke in Thailand deze belangrijke en historische gelegenheid kunnen zien, ongeacht waar ze zich over de hele wereld bevinden.

Olleke Bolleke heeft voor U de livestream youtube video’s hieronder vermeld met de beschrijvingen in het Nederlands over wat u de komende dagen te zien zou kunnen krijgen, compleet met de dagen en tijden. Alle uitzendingen worden in de Thaise tijd weergegeven.

25 OKTOBER:
Er wordt een koninklijke ceremonie van verdienste gehouden om het begin van de koninklijke crematieceremonies in de Dusit Maha Prasat Troonzaal in het Grand Palace te laten beginnen. Dit begint om 17:30 en wordt een uur eerder live op alle tv-zenders uitgezonden.

26 OKTOBER:
Het lichaam van de overleden Koning wordt overgebracht van de troonzaal naar het koninklijke crematorium in Sanam Luang waar de koninklijke crematie wordt gehouden. Dit vindt om 19:00 uur plaats. De beelden zullen vanaf 18:00 uur live worden doorgezonden.

26 OKTOBER:
De crematieceremonie begint om 17:30 uur en zal tot 22:00 uur duren. De daadwerkelijke crematie vindt exact om 22.00 uur plaats. De livestream beelden zullen vanaf 17:00 uur starten.

27 OKTOBER:
Na de crematie wordt er een koninklijke ceremonie gehouden om de relikwieën van de overleden Koning om 20.00 uur in het Koninklijke crematorium te eren.
De live beelden zullen vanaf 17:00 uur beschikbaar zijn.

28 OKTOBER:
Om 18:30 uur wordt er in de Dusit Maha Prasat Troonzaal een ceremonie van verdienste voor de Koninklijke relikwieën gehouden. De beelden zullen vanaf 16:30 uur live worden doorgezonden.

29 OKTOBER:
Er wordt om 10:30 uur een koninklijke ceremonie gehouden om de koninklijke relikwieën van de overleden Koning naar de Chakri Maha Prasat Troonzaal over te brengen.
De Livestream uitzending begint vanaf 09:30 uur

29 OKTOBER:
Om 17:30 uur wordt er een koninklijke ceremonie gehouden om het as van de overleden Koning in de Wat Rajabopit en de Wat Bowon Niwet te verstrooien. De beelden zullen vanaf 16:30 uur live worden doorgezonden.

U kunt hier ook de beelden live tv kijken op de ThaiPBS website hier. Er is zelfs een button aanwezig om de taal naar uw eigen wens te veranderen

Met dank aan Olleke Bolleke