BEDLEGERIGE VROUW VAN 84 JAAR STERFT NA VERKRACHTING DOOR 89-JARIGE MAN IN BURIRAM

0
440

~HET OOG SLUITEN VOOR IEMANDS TEKORTKOMINGEN~

(Iemands gebreken niet willen zien)


BURIRAM:- Olleke Bolleke las een reportage over een geval van vermeende verkrachting gepleegd door een 89-jarige man op een 84-jarige vrouw in Buriram.
Drie maanden na het gewelddadige incident stierf de oude vrouw aan een bloedinfectie.

De politie liet de man gaan nadat verteld had zich het niet te kunnen herinneren, volgens de dochter zouden ze dat gedaan hebben omdat hij zeer bejaard was.

Maar de familie van de vrouw pikt dit niet en eisen dat er nu actie komt, de lokale aanklager zegt dat er voldoende redenen aanwezig zijn om dat te doen.

De betrokkenen werden alleen genoemd als A, de man en B de vrouw.

B’s dochter zei dat ze naast haar moeder woonde en elke dag om 10 uur naar haar toeging om haar op weg te helpen. Op 2 november vorig jaar schrok zij zich een hoedje, toen ze zag dat A bovenop haar moeder lag.

De oude man strompelde direct het huisje uit, waarna de dochter haar moeder naar het ziekenhuis van Nang Rong bracht. Artsen zeiden dat haar vagina was doordrongen met iets dat niet scherp was. Ze was dus verkracht.

Na de verkrachting kreeg de oude dame koorts en haar dochter zei dat ze voortdurend met tranen in haar ogen naar de deur van haar huisje keek. Ze stierf uiteindelijk op 4 februari aan een bloedinfectie. De familie gelooft dat de verkrachting tot haar dood heeft geleid.

“A” ontkende verkrachting nadat de dochter naar de politie was gegaan. Ze lieten hem gaan omdat hij t oud was, zei ze.

Maar het gezin drong de zaak aan en nu zei de aanklager van Nang Rong, khun Sakda Khlairomsai, dat getuigenverklaringen en bewijsvergaring bijna compleet hadden.

En er zijn redenen om A te vervolgen voor de misdaad.

Welke beschuldiging hij zou kunnen tegenkomen is nog niet genoemd, wordt vervolgd!

Vaudje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: DailyNew
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: DailyNews