Home Algemeen BAR DOOR DE POLITIE IN LAT KRABANG OVERVALLEN, 84 KLANTEN GEARRESTEERD VOOR DRUGSDELICTEN

BAR DOOR DE POLITIE IN LAT KRABANG OVERVALLEN, 84 KLANTEN GEARRESTEERD VOOR DRUGSDELICTEN

0
BAR DOOR DE POLITIE IN LAT KRABANG OVERVALLEN, 84 KLANTEN GEARRESTEERD VOOR DRUGSDELICTEN

~AAN ALLES KOMT EEN EINDE~

(Het is mooi geweest)


BANGKOK:- Vanmorgen vroeg is een pub in Bangkok door de politie overvallen, waarbij 83 vermeende drugsverslaafden en een vermeende drugsdealer gearresteerd werden.

Kolonel Samran Nualma, de waarnemend commandant van de afdeling Patrouille en Speciale Operatie, leidde deze politieinal op de “Klem” bar in Soi Chalerm Krung 13 in het district Lat Krabang van Bangkok.

Toen de politie naar binnen ging, troffen ze data ongeveer 200 klanten aan, bij de leeftijdscontrole bleek dat er 57 van hen jonger waren dan 20 jaar, de wettelijke leeftijd om een pub binnen te gaan.

Kolonel Samran vertelde dat 83 klanten positief op drugsgebruik waren evenals het feit dat een 24-jarige drugsdealer, khun Anuchanee Loblumlert, met ketamine in haar bezit werd gearresteerd. Zij werd beschuldigd drugs in bezit te hebben met de intentie om te verkopen.

De manager van de Pub, khun Chakkree Wanrakchart, werd gearresteerd voor het runnen van een horecabedrijf zonder vergunning, het verkopen van alcoholische dranken buiten de toegestane uren, het verkopen van alcoholische dranken aan mensen jonger dan 20 en het aanmoedigen van tieners om zich ongepast te gedragen.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation