BANGKOK-VROUW WORDT OP DE HOOFDSCHUWING MET EEN PIJP DOOR VOLLEDIGE VREEMDELING GEWAPT OP WEG NAAR HET WERK

0
231

~DAT IS DE PIJN NIET WAARD~

(Dat is de moeite niet waard)


BANGKOK:- De Bangkokianen kunnen vanavond rustig naar bed gaan, wetende dat de politie de vrouw heeft gevonden die willekeurige mensen in de stad met een lange, blauwe PVC-pijp op het hoofd mept.

De politie van bureau Lumpini wist gisteravond de meppende vrouw te traceren, die naar verluidt nog altijd doelloos door de straten zwerft in dezelfde outfit die ze gisteren tijdens de mep-partij van die morgen droeg, aldus de stadsradio JS100.

De eerste aanval vond gistermorgen rond 8 uur plaats, toen een 27-jarige slachtoffer vertelde dat zij langs de Sukhumvit Road in het district Wattana liep, ze was zich totaal niet bewust van wat er zich om haar heen afspeelde omdat zij een koptelefoon op had. Plots voelde ze een harde klap tegen haar hoofd, zo rapporteerde de verslaggever van ManagerOnline.

Nadat ze naar het politiebureau was gegaan en daar het gehele voorval aan de wachtcommandant verteld had, werd de aangifte van 28-jarige inwoner uit Kanchanaburi, genoemd als Rudi als procesverbaal opgenomen.

Het duurde niet lang eer de gezochte vrouw in hetzelfde gebied werd aangehouden, wiens familienaam niet is onthuld. Onderzoek leerde dat de vrouw geen geschiedenis van geestesziekte heeft, zo vertelde de wachtcommandant en maakte verder bekend dat tijdens het verhoor van de vrouw lange stiltes voorkwamen en dat ze soms onsamenhangend sprak.

De vrouw beweerde te lijden aan stress als gevolg van het feit dat ze onlangs een baan had verloren, ze vertelde tegen de politie dat de vermeende aanvallen, een vorm van zelfverdediging was, omdat ze geloofde dat het slachtoffer haar als eerste zou aanvallen.

Nadat er wat meer klaarheid in deze zaak kwam, wilde het slachtoffer geen aanklacht indien omdat ze slechts lichte verwondingen aan dit voorval had opgelopen.

De politie nam contact op met een neef van de vrouw, om haar bij het politiebureau op te halen en stelde voor dat ze onmiddellijk werd aangemeld voor een consult met een arts.

Vaudje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: Paikaoli
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Coconuts.BKK