BABYLONISCHE SPRAAKVERWARRING OP POLITIEBUREAU VAN PATTAYA, POLITIE STUURT ALLE IRANIËRS HET BUREAU UIT?

0
752

~EEN BABYLONISCHE SPRAAKVERWARRING~

(Verwarrende verhalen vertellen waar geen mouw aan vast te knopen)


PATTAYA:- De crimesite Pattaya Crime News meldde op Facebook dat er zich op het politiebureau van Pattaya een verwarrende incident was voorgevallen waar in eerste instantie geen mouw aan vast te knopen was.

Er zou een Iraanse man op het politiebureau gekomen zijn om te vertellen dat hij beroofd was, toen hij netjes in de wachtkamer van de rechercheur moest wachten kwam een landgenoot eveneens een aangifte doen, waarna de eerste Iraniër direct het politiebureau uitrende en er met de motor vandoor ging.

De Iraniër, die zichzelf opgeworpen had als gids voor zijn landgenoten die Pattaya bezochten, had tegen de wachtcommandant verteld dat hij van $ 4.800 dollar beroofd was. Maar toen de politie de man verder vragen gingen stellen, liep zijn verhaal stuk en klopten er sommige dingen niet, volgens de politie.

Hun vermoedens werden verder versterkt toen de vrouw van de Iraniër tegen de politie vertelde dat hij zware schulden had en dat er geldwoekeraars aan de deur geklopt hadden.

Uiteindelijk gaf hij onder zware ondervragingen toe dat hij het allemaal uit zijn dikke duim had gezogen en dat het geld toebehoorde aan zijn landgenoten, hij zou het geld gebruikt hebben om zijn schulden te betalen en nu probeerde hij de verantwoordelijkheid bij hen te leggen om meer geld te krijgen.Omdat de zijn verhaal met horten en stoten bekend werd, besloot de politie zijn urine te testen op verdovende middelen en wat bleek, de man was onder invloed van marihuana.

Pattaya Crime News meldde echter ook dat een landgenoot van de verdachte op het politiebureau verschenen was, om aangifte te doen van oplichting. Het opsporingspersoneel van de politie voelde zich onder druk gezet en zei dat de zaak “onduidelijk” was, dus er werd geen melding gemaakt en hebben ze de Iraniër niet verder vervolgd. Men besloot deze reportage met als de verslaggevers meer wilden weten, ze maar even naar de hoofdcommissaris moesten vragen.

Informatie en bron:
Foto’s: Pattaya Crime News
Content: Olleke Bolleke
Bron: Pattaya Crime News