AUTOVERVOER OP FERRY’S OVER DE GOLF VAN THAILAND ZAL BINNENKORT REALITEIT WORDEN

0
467

~DAT IS NIET DE EERSTE DE BESTE~

(Dat is iemand die respect verdient)


SATTAHIP: – De nieuwe veerboot terminal die momenteel in de haven van Juk Samet in Sattahip wordt zodanig gebouwd dat er auto’s en andere vervoersmiddelen met het grootste gemak op de veerboten gereden kunnen worden om elders te worden afgezet.

Met dit nieuws opende Tnews deze morgen hun editie, waarbij geschreven stone er docking kades bij de nieuwe veerboot terminal zouden komen waarbij veerboten van 80 meter lang en 15 meter breed kunnen aanmeren.

Met de bouw van deze terminal loopt men vooruit op de plannen dat er in 2020 veerdienst routes zijn die auto’s en andere voertuigen naar andere havens gaan vervoeren.

De geplande routes zijn als volgt:

1 Juk Samet naar Bang Bao, Koh Chang
2 Juk Samet naar Khao Takiap, Hua Hin.
3 Juk Samet naar Pranburi, Prajuab Khiri Khan.

Gisteren was er een ceremonie waarbij door een hooggeplaatst marine officier, Khun Na Areenit de eerste steen bij deze terminal werd gelegd. De bobo sprak zijn waardering uit over het plan van de regering om de oostkust te ontwikkelen tot een economische corridor waarbij de veerboten een wezenlijk deel van uit gaan maken.
De veerdiensten zullen de handel en het toerisme in het bovenste golfgebied gaan versterken, deze plannen maken deel uit van de ontwikkeling van dit gebied wat in 2016 van start gegaan is en gewicht wordt in 2020 voltooid te zijn.

De terminal zelf beslaat ​​6000 vierkante meter op een terrein van in totaal 20.000 vierkante meter.

Het omvat winkels, een food court, instap en wachtruimtes en verdere accommodaties voor de verkoop van kaarten e.d. Er zullen twee bruggen komen die leiden tot vier grote dockingbays voor de schepen.

Informatie en bron:
Foto’s: TNews
Content: Olleke Bolleke
Bron: TNews