AUTORITEITEN IN BANGKOK ONDERNEMEN JURIDISCHE STAPPEN TEGEN BESTUURDERS VAN VOERTUIGEN DIE ZWARTE ROOK UITSTOTEN…..NU PATTAYA NOG!

0
214

~DE POT VERWIJT DE KETEL DAT HIJ PIKZWART IS~

(De een verwijt de ander iets waaraan hij zich zelf ook schuldig aan maakt)


BANGKOK:- De vicepremier en minister van Defensie, generaal Prawit Wongsuwan, heeft de koninklijke Thaise politie (RTP) en het Departement of Land Transport (DLT) bevolen om juridische stappen te ondernemen tegen iedere bestuurder van een voertuig dat zwarte rook produceert.

De woordvoerder van het Ministerie van Defensie, Lt. Gen. Kongcheep Tantrawanich, zei dat het RTP zal coördineren met de DLT en de Bangkok Mass Transit Authority (BMTA) om gezamenlijk inspanningen te leveren om gerechtelijke stappen te ondernemen tegen bestuurders van voertuigen die zwarte rook uitstoten.

Hij maakte bekend dat generaal Prawit gisteren alle overheidsinstanties de opdracht heeft gegeven om hun taken met transparantie uit te voeren en rekening te houden met de belangen van de mensen.

De vice-premier heeft ook alle nationale overheidsinstanties en militaire eenheden opdracht gegeven om biomassaverbrandingsactiviteiten te inspecteren en hen zonodig voor het gerecht te brengen.

Vautje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: PhotoStock
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: ThaiVisa